Tips om rygning svinekød ribben

Tips om rygning svinekød ribben

Rygning er en hævdvundne madlavning teknik for svinekød ribben. Fedt gengiver i tidsrum, rygning, så slutresultatet er mør og smagfuld, uden at være alt for fede. Vælg enten spareribs eller baby tilbage ribben afhængigt af dine præferencer. Enhver træ er fint for rygning svinekød ribben, men hickory, eg eller apple give smag, der supplerer kød.

Forberede ribbenene

Natten før du planlægger at ryge ribbenene, fjerne membranen og trim nogle af fedt fra ribben. Nogle mennesker forlader membranen på, men ribbenene bliver ikke så mørt, hvis du gør dette. Mens trimning nogle af fedt er en god idé så ribbenene ikke vil være fedtet, forlade nogle fedt på, fordi det gør ribbenene mere mør og smagfuld. Sætte en tør gnide på ribbenene og opbevares i køleskab natten over.

Rygning ribbenene

Fjerne ribbenene fra køleskabet en time før du planlægger at ryge dem, så de kommer til stuetemperatur. Indstille rygeren ved lav temperatur, så svinekød ribben røg i lang tid. De skal koge på ca 225 grader Fahrenheit for omkring fire timer (for en fuld rack af ribben), ligesom traditionelle grill. Ribbenene er færdig når du nemt kan trække ud et ribben, så kødet er møre, men ikke helt falder ud knoglen.

Barbecue Sauce

Hvis du bruger en grill sauce, gælde det kun i den sidste halve time af madlavning. Søde saucer, med frugt i dem, passer godt sammen med svinekød ribben, men disse saucer brænde ganske let på grund af indhold af sukker. Du kan også bruge saucer med varmt peber til en krydret kick. Eller hvis du foretrækker det, gøre en glasur til at børste på ribbenene i den sidste halve time af madlavning og serveres en grill sauce på siden.

Efter rygning

Lad ribbenene hvile i mindst 30 minutter efter de er gjort. Dette vil tillade safter til at videredistribuere gennem kødet, så ribben bliver mør og saftig. Hvis du har brugt en tomat-baserede sauce, dække ribben med plastfolie inden tenting med folie, fordi aluminiumsfolie vil reagere med syre i tomatsauce. Tjene ribbenene med side retter, såsom bønner, coleslaw, pommes frites og selvfølgelig ekstra servietter.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com