Powerlyte Scepter Tips

Powerlyte Scepter Tips

Powerlyte Scepter tips udnytte et design, der giver mulighed for præcis justering af paintball pistol Indsæt og tønde. Tilpasningen gør en lige linje til paintball til at gå igennem, når det er skudt ud af pistolen. Tips er farve kodet og udskiftelige, således at de kan bruges sammen med enhver størrelse paintball på markedet.

Scepter tønde

Powerlyte Scepter tip tønde består af to stykker, at skrue sammen på det midterste punkt af tønden. Ende eller bagsiden af Scepter tønde passer ind i en 6-tomme indsætte og kan foretages med enten rustfrit stål eller sort anodiseret aluminium. Den tønde eller bore ærme har ikke nogen o-ringe skal erstattes med en auto-justering hvælvet tip, der putter på plads, når tønden er skruet på. O-ringe har en tendens til at forårsage pistol tønde til at flex under en paintball skudt på grund af kraften af lufttryk. Fjernelse af o-ringe betyder, at skud lander hvor sigte, uden forvilde sig væk fra målet på grund af nedbøjning.

Scepter Tip

Front eller spidsen af Scepter tønden er lavet af aluminium. Scepter tip er front indlæses i den tilbage indsætte og låses på plads, når den er skruet i. Spidsen kommer i to forskellige længder, 12-tommer og 14-tommer. Det kommer i en række forskellige bore størrelser, og bore størrelser er farvet kodet og stemplet med deres størrelser. Kede størrelser af de forreste stykke fra.684 til.692, og er lavet med nøjagtige bore dimensionering, der giver mulighed for brugervenlighed med Scepter tønde. Interiøret i spidsen har en glat poleret aluminium fnish, der giver mulighed for hurtig rengøring.

Scepter Kit

Scepter tips sælges i et sæt eller kit, der kommer med en enkelt tønde indsætte. Kits kan komme med en, tre eller fem forskellige størrelser eller borer tips. Du kan også købe yderligere typer afhængigt af dine behov.

Paintball Guns

Den bagstykke er lavet til at passe fire forskellige modeller af paintball pistoler: Angels, Autocockers, impulser og Spyders. Scepter tips sælges i et sæt med en tønde indsætte. De bruger mindre luft end andre typer af paintball gun Tønder på grund af deres effektive, lige tønde design.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com