Korrekt brug af Valle

Korrekt brug af Valle

Valleprotein er flydende biprodukt af belaste mælk for at få ostemassen. Ostemassen er brugt til at oprette de fleste oste og andre solide mejeriprodukter mens vallen serverer en lang række forskellige formål. Valle kan bruges til at gøre visse former for ost, som et supplement til bodybuilding, som aroma til bagning og er endda blevet fundet for at hjælpe med vægttab i laboratorietests, som rapporteret af "American Journal of Clinical Nutrition."

Fremstilling af ost

Selv om Ostekornene bruges til at gøre de fleste ost, kan Valle bruges til at oprette ricottaost. Dette er en let sødlig ost med en smuldrende konsistens, der er lidt kornet. Ricotta er teknisk set ikke ost, men kan bruges til at give smag mad på samme måde. Ricotta er skabt ved at kombinere hele eller skummetmælk med Valle. Når det kombineres, er Valle og mælk varmet op og røres kraftigt. Ricottaost bruges i mange forskellige typer af retter som lasagne og manicotti. Det bruges også i cheesecake.

Kosttilskud

Valleprotein er højt proteinindhold, hvilket er grunden til det er blevet populær som et supplement til bodybuildere eller for folk, der ønsker at tabe fedt. Ifølge The fakta om Fitness hjemmeside har Valle kosttilskud en høj biologisk værdi, når det kommer til protein kosttilskud. Høje biologiske værdi fødevarer indeholder alle ni essentielle aminosyrer, gør Valle kosttilskud mere fuldt afrundet som kosttilskud. Der er to typer af Valle kosttilskud — whey protein koncentrat og valleproteinisolat. Whey protein koncentrat har mere fedt end valleproteinisolat, men det har også en højere biologisk værdi.

Bagning

Valle bruges også i mange forskellige typer af bagning. Udover ricottaost, kan Valle proteinkoncentrater også bruges til at tilføje et boost af protein og sunde fedtstoffer til dit måltid. Koncentrater har ingen smag, så de kan bruges med forskellige typer af retter. Du kan blande i Valle proteinkoncentrater med ost i din pizza gøre det sundere. Du kan også blande det med dejen til at oprette mange bagværk, såsom brød eller cookie dej.

Vægttab

Valleprotein er ofte indtages af mennesker, der søger for at tabe. En undersøgelse blev foretaget af klinik endokrinologi i University Hospital i Malmø, Sverige, at afprøve virkningerne af Valle på blod glukose og insulin svar. Som rapporteret af den "American Journal of Clinical Nutrition", fandt forskerne, at insulin svar blev stimuleret af op til 57 procent efter frokost og 31 procent efter morgenmaden. Dette højere niveau af insulin i kroppen betyder, at kroppen vil fordøje kulhydrater og fedt mere effektivt. Dette stimulerer den metaboliske proces og hjælper med vægttab.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com