Utah elgjagt

Utah elgjagt

Elg i Utah er klassificeret som storvildt, så en hunter skal have jagttegn og tilladelse til at jage elg. I Utah, kan tyr, spike bull og antlerless elg jages. Nogle elk tilladelser tildeles af lotteri.

Støtteberettigelse

Beboere og ikke-hjemmehørende kan ansøge om elg jagt tilladelser i Utah. Jægere kan 12-18 år ansøge om særlige ungdom jagter.

Præmie Bull elg tilladelser

Præmie og begrænset bull elg tilladelser i Utah er tildelt af tegning. Utah beboere kan også ansøge om Cooperative Wildlife forvaltningsenhed tilladelser, som er små jagter på privat jord. Godkendelsesansøgninger accepteres startede 1 februar.

General Elk tilladelser

Generelle sæson og generelle muzzleloader tilladelser angive, om en jæger kan jage bull eller spike bull elg. Den generelle sæson tilladelse giver mulighed for nogen våben anses for juridiske staten Division of Wildlife. Overensstemmelse statens 2010 Big Game guidebog er generelle elg jagt tillader anvendelig igangsætning i midten af juni på en "først til mølle, først til mølle basis."

Bueskydning tilladelser

Bueskydning elg jagt tilladelse tillader jagt spike eller bull elg inden for bestemte årstider.

Anterless elg tilladelser

Antlerless elg kontrol tilladelser tildeles for særlige overbefolkede områder i Utah. Tilladelserne tildeles af tegning; en jæger, der opnår en antlerless elg tilladelse kan også få en bull elg tillade


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com