Enkelt krydstogter fra Miami

Enkelt krydstogter fra Miami

Til en kort eller lang weekend, kan singler i alle aldre afvige på et cruise fra Miami, Florida. Tag en sejltur med din enkelt venner og nyde alle de steder, du vil se og faciliteter ombord, så godt.

Krydstogtskibe

Nogle af de krydstogtskibe, der tilbyder singler krydstogter fra Miami er Celebrity tallet, Carnival Cruise Line, Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean International.

Aldersgruppe

Afhængigt af cruise line, som du vælger, kan der være en aldersgruppe for dem, der tager en singler krydstogt. Nogle egner sig til alle aldre, mens andre er dækket til dem, der er i deres 20s og 30s, 30s og 40s eller singler over 40.

Antallet af dage på krydstogt

Igen, afhængigt af krydstogt, du vælger, cruise kan være en tre-nat, syv-nat eller endda otte-nat krydstogter afgang fra Miami.

Singler krydstogtsdestinationer

Singler krydstogter fra Miami normalt sejler til den østlige eller vestlige Caribien. Besøge steder som Half Moon Cay, Bahamas; St. Thomas; San Juan, Puerto Rico; Cozumel, Mexico; Grand Cayman, Cayman øerne; og Ocho Rios, Jamaica og Grand Turks og Caicos.

Liner aktiviteter og faciliteter

Nogle af de aktiviteter og faciliteter, du kan finde om bord på et krydstogtskib, afhængigt af hvilken en du vælger, er underholdning såsom musicals og skuespil, sport, spa-behandlinger, kasinoer, restauranter og endda natklubber.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com