Medium krøllet Updos frisurer

Medium krøllet Updos frisurer

Der er mange stilfulde muligheder når det kommer til medium krøllet updo frisurer. Medium updos kan mikse og matche med moderne tendenser eller tilbagevenden til modeluner fra tidligere epoker. Mens dyster og regnfulde dage kan inspirere dig til at klippe dit hår eller skifte til en ny farve, er det værd at prøve at kaste dit hår i en fashionable updo i stedet.

Krøllet løs Updo

Den krøllede, løse updo tilbyder feminine appel og er placeret lavt på bagsiden af hovedet. Ifølge BellaOnline har denne stil udseendet af skulder længde, krøllet hår, der har været trukket tilbage i en hestehale. Begynder i nederste del af ryggen, adskille hår i 1-tomme strenge, træk det tilbage og spray det for hold. Brug bobby stifter til at sikre updo og lade krøller til at spænde for at give den stil fylde og bevægelse. Fortsætte med at gøre det, indtil dit hår er indstillet i alle retninger. Øge denne løs updo, at bruge et krøllejern til at øge den naturlige snurre rundt af dit hår.

Fransk Twist og halv Updo

Franske twist og halv updo giver elegance og pizzazz. Når dit hår er rent, BellaOnline foreslår anvendelse af en pålidelig skum eller gel konstrueret til at holde og kam fuldt det gennem "fra rødderne til enderne." Næste, børste alle dine hår tilbage og samle det højt på toppen af dit hoved. Indsæt en lang snoede (en tynd stang bruges til hold og form) ind i kroppen af håret så at updo holdes lodret. For den endelige touch, dreje både spidser og den snoede, indtil hår er rullet og stangen rører dit hoved. Slut med flere hairspray. Denne skabelse er vanskelige at oprette, så husk at tage din tid.

Funky Updo

Hvis du ikke har haft tid til at style dit hår, er de funky updo en god idé til en part i sidste øjeblik. Børste dit hår tilbage i en hestehale, hedder BellaOnline, og vride krøllerne, så at dit hår er rettet opad. Knib dine hår, placere hvis fast mod bagsiden af dit hoved og fastgør med et klip. Hvis dit hår har et naturligt bløde krøller, bruge en jern til at glatte ud dit pandehår og lad din ender drapere det hår klip til at give denne updo sin funk.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com