Hvordan du kjole ligesom Miley Cyrus

Miley Cyrus er et navn, som mange mennesker er lige begyndt at genkende. Berømt for de fleste som Hannah Montana, Miley Cyrus er en teenage-stjerne til Disney-kærlig børn, og hendes stil afspejler normalt hendes teenage kærlighed til modeluner, der er sjov og trendy. Miley er de fleste ofte ses sportslige casual jeans og t-shirts, og når hun kjoler op hende kjoler er normalt strappy og lyse.

Instruktioner

• Bære grundlæggende bunde som cargo bukser og skinny jeans fra store detailkæder. Miley bærer normalt grundlæggende bunde med sjov, travle toppe, så bunden skal være let at finde.

• Kombinere en t-shirt eller tank med grundlæggende skinny jeans at få en typisk Miley look. Miley elsker graphic tees og kampvogne, både dem, som sport en stor rock and roll stil grafik, komplet med glitter og dem, der har en gentagen grafisk mønster af hunde, hjerter eller kranier.

• Få overtøj til at matche din t-shirt stil. Miley bærer en masse hættetrøjer, både sweater og zip-up, der kan have en stor eller lille grafisk på dem. Nogle bare funktion et brand navn, men andre har grafik og broderede tilføjelser, der gør hættetrøjer skiller sig ud.

• Kjole op med solid, strappy kjoler. Miley likes flyder sommer Sol Kjoler, som hun undertiden slidt med jeans til et mere afslappet look, eller ensfarvet wrap og v-hals kjoler til mere formelle lejligheder. Rød, hvid og sort er alle hendes yndlingsfarver til formelle lejligheder.

• Slut med trendy pandebånd og hatte. Miley bærer en masse lyse, mønstrede hoved bands og tasker til at gå med hendes stil.

• Bære dit hår ned og løs. Miley er de fleste ofte ses sportslige bølger eller løs krøller i hendes naturligt bølget hår, selv om hun kan glatte eller krølle det på lejlighed. Pandebånd som dem Miley kan lide virkelig arbejde godt med løs, bølget hår.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com