Love om børn og pas og rejser fra USA til Mexico

Forældre, der tager familieferier er ikke fremmede for rejser med børn. Rejser med børn betyder at sørge for, at alle dokumenter, der er taget hånd om på deres vegne. Visum, pas og krævede dokumenter lovligt ind i et land falder ind under denne kategori. Selv et barn rejser alene vil kræve betydelig dokumentation for en tur over grænsen til Mexico.

Mindreårige, der rejser alene

Ifølge mexicansk lovgivning skal enhver amerikaner, der rejser til Mexico, som er under 18 år har udtrykt skriftligt samtykke fra den juridiske forældre eller værge, der ikke rejser med dem. Sætningen skal give tilladelse til at rejse til Mexico alene. Brevet skal oplyse barnets navn, det overordnede navn, navnene på alle personer, som de kan rejser med, og dokumentet skal være underskrevet af forældrene / juridiske vogtere af barnet. Brevet skal også notarized. Generelt ville det være en god idé at staten hvorfor barnet rejser til Mexico og eventuelle oplysninger, der kan gives om rejseplanen for barnets ophold.

Pas og pas kort

Mindreårige, der rejser fra USA til Mexico skal overholde alle regler om at have passende pas og/eller pas kort, når de krydser grænsen. De skal have deres egen individuelle kort, der garanterer for deres identifikation. Ifølge vestlige halvkugle rejse initiativ (WHTI), skal enhver person (herunder mindreårige) rejser fra USA til Mexico af flytrafikken have et gyldigt nationalt pas. Hvis de rejser til Mexico af land eller hav rejsende kan enten være lastet med et gyldigt pas eller et pas kort.

Yderligere oplysninger

For at få et nationalt pas eller et pas kort for en amerikansk statsborger kontakt venligst USA Department of State, Præsidiet for konsulære anliggender for flere oplysninger: (877) 487-2778.

For at finde ud af de seneste oplysninger om aktuelle visum og dokumentere forordninger for amerikanerne rejser til Mexico venligst kontakt mexicanske ambassade eller konsulat, portal.sre.gob.mx/usa.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com