Shamrock tatovering ideer

Shamrock tatovering ideer

Shamrock og fire - blade kløver er ofte forbundet med folk af irsk afstamning. Når du søger for at få en tatovering, overveje en shamrock tatovering, hvis du ønsker at repræsentere din keltiske baggrund. Shamrock tatovering ideer er imidlertid ikke begrænset til mennesker af keltisk afstamning. En shamrock eller en fire - blade kløver kan repræsentere held eller lykke. Folk skaber ofte shamrock tatoveringer i forening med ting som familien eller vigtige begivenheder i deres liv. Ifølge absolutte astronomi er en shamrock og en fire - blade kløver begge kløver. Shamrock også bærer en religiøs betydning for mange mennesker, fordi de tre blade siges at repræsentere den hellige treenighed.

Betydningsfulde personer eller datoer

En af måderne at folk memorialize betydningsfulde personer eller datoer er at sætte dem i et blad af en shamrock tatovering. Hvert blad kunne holde en dato som fødselsdatoer af dine børn, den dato, du var gift eller endda fødselsdatoer af dine børnebørn. Alternativt, opstille vigtigt folks navne i hvert af bladene--som dine forældre, dine børn og din ægtefælle. Ved hjælp af shamrock for at memorialize vigtige personer eller datoer i dit liv er et symbol på kærlighed og lykke.

3D-rør

Snarere end at få en almindelig shamrock tatovering, der repræsenterer shamrock som et 2D-billede, har din tatovering gjort med 3D-rør, som opretter figuren shamrock. Eller bruge jernbane-formet rør til at give en square-kant look til din tatovering. Disse forskellige måder at repræsentere shamrock tilføre din tatovering en interessant element.

National oprindelse

En shamrock siges at repræsentere folk af keltisk afstamning, og det betyder først og fremmest irske. En shamrock tatovering til at overveje, er en blanding af det irske flag og en shamrock. Enten placere shamrock i midten af en irsk flag eller oprette en shamrock, der har farverne i flaget i sine blade.

Religiøse ideer

Shamrock er undertiden betragtes et religiøst symbol på grund af sin tre blade, hvert blad, der repræsenterer et medlem af den kristne hellige treenighed. Brug denne symbolik til at skabe en kraftfuld tatovering, der kombinerer shamrock og kristen Kors. Placer shamrock i midten af korset, eller har stilken af shamrock være et kors.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com