Hvordan man laver en fiskeri lokke vind Spinner

Spinnere kan være yderst effektivt fiskeri lokker og de er nemme at bruge; Casting og hentning af lokke er alle, der er nødvendige for at tiltrække fisk. De fleste spinner lokker består af en diskant krog, en aksel med et par vejede perler og vigtigst af alt, en skinnende konkave klinge, der spinder når trækkes gennem vandet, således at tiltrække fisk af dens bevægelse og lyd (vibrationer), den producerer. Som spinnere er relativt lette vægt og sarte, de er nemme at miste; de er heldigvis forholdsvis let at lave.

Instruktioner

• Male den øverste konkave del af din spinner blade til at "matche lugen" af de mindre fisk i levested du fisker; forlade metal undersiden bare at tiltrække og sende sollys under vand. Tilføje klatter af samme maling til din lokke perler, så de passer til klingen. Der er afsat malet blade og perler til at lade dem tørre.

• Tråd 1 tomme af din wire leder gennem diskant krog hul. Knivspids gevind wiren med din nål næse tænger og wrap det stramt omkring de vigtigste ledning to gange, således at wiren er tæt knyttet til krogen.

• Skub to eller tre malede lokke perler over afsnittet indpakket i ledning bag perler; wrap din leder ledning rundt sidste perle og tilbage gennem hele med din nål næse tænger, således at perlerne er låst på plads på wiren.

• Skub din spinner blade op på ledningen bag perler; hjulet skulle være forhindret i at røre perlerne af den ekstra loop, du har foretaget på den sidste perle. Dette vil tillade spinning vinge til at dreje frit under vand.

• Skub gaffelbolt pin over wire lederen til at lukke alle stykker af din spinner lokker. Knivspids gaffelbolt ærme med tænger omkring en fjerdedel af en tomme over vingen--afskære overskydende ledning.

• Fastgør lokke til fiskeri linje og gå fange nogle fisk.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge lokke maling til at dekorere din spinner blade og perler som denne maling er vandtæt og designet til at vare i fiskeri miljøer. Prøve at eksperimentere med forskellige mønstre af maling (dvs., prangende prikker på en mørk baggrund, striber) for at se hvilke farver og mønstre er mest effektiv i et bestemt område; Det bør ikke være for svært at genfremstille lokkemiddel uden at tage det fra hinanden. En anden mulighed for at forbedre effektiviteten af din spinner er at vedhæfte en naturlig hackle, egern og hjorte hale til slutningen af den diskant krog.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med diskant krog; det hvis er nogen gode tips af krogene vil være yderst skarp.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com