DIY: Hemmelige hjorte attraktanter

DIY: Hemmelige hjorte attraktanter

Bringe hjorte tæt er et spørgsmål om at finde den rigtige lokkemiddel. Kommercielle attraktanter er tilgængelige i form af hjorte feromoner, men hvis du ønsker at holde rådyr tæt på hjemmet og medvirke til at understøtte deres sundhed hele året, gøre nogle enkle tiltrækningsmidler, der vil supplere deres kost og hjælpe med at opbygge stærke knogler, gevir og styrke graviditeter. Supplere hjortes kost og tiltrække dem samtidig er ganske let at udføre og tager kun et par enkle trin til at opnå en effektiv og nærende lokkemidler.

Instruktioner

• Gøre et rådyr attractant ved hjælp af en gammel favorit: majs. Bare købe en sæk--omtrent 50 pund--løs tørrede majs og bland med en pint af melasse og to kopper af pulveriseret vitamin/mineral-tillægget. Du kan finde pulveriseret kosttilskud på din lokale traktor og foder levering butikker. Spredes på jorden hvor du gerne hjortene at komme græsser.

• Fastsat en krukke med jordnøddesmør. Ikke alene vil det tiltrække rådyr, men jordnøddesmør vil forsyne dem med mineraler og vitaminer, de har brug for at forblive sunde hele året rundt. En nem måde at distribuere jordnøddesmør er at Fastgør låget til et træ med en skrue og skar ned i bunden af den plastik krukke. Skrue krukke på træet og du har en færdiglavet dispenser.

• Pels nogle sojabønner i stedet for majs, som sojabønner er mere end 35 procent protein i stedet for 8 procent i majs. Sojabønner er også mere omkostningseffektive end majs. Som sojabønner er en anderledes smag for hjorte, tilføje et par sojabønner til din majs blanding og sæt den. Øg langsomt din sojabønner beløb i din attractant hen over sommeren, så hjorte vil blive brugt til at smag og har en pålidelig kilde til protein i vintermånederne.

• Købe en sæk i hest affodre pellets. Dette gør en nem og hurtig attractant, der skal levere masser af vitaminer og mineraler uden blanding. Hesten foder er ganske billige og let at sprede. Hjorte vil være i stand til at opretholde sig selv på det i løbet af vintermånederne med sin høje niveauer af proteiner og kulhydrater.

• Indsamle agern fra skoven eller omkring dit hus. Slibe disse med en foodprocessor med jordnøddesmør og sted i en jordnøddesmør krukke til distribution eller spredes på jorden hele med dine andre foderblandinger. Du vil finde hjorte vil spise disse let som agern er blandt deres livretter.

Tips & advarsler

  • Tjekke med din lokale afdeling af dyreliv, før du bruger hjorte attraktanter. I nogle stater, jagt over attraktanter er ulovligt og nogle tillader ikke dig at bruge attraktanter overhovedet. Sørg for at det er en juridisk praksis, før du begynder at fodre hjorte.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com