Women's Tennis Draw regler

Women's Tennis Draw regler

Når du planlægger en kvindernes tennisturnering, er oprettelsen af lodtrækningen eller hvordan spillere vil stå over for hinanden i tilfælde et vigtigt aspekt. Bortset fra at overholde alle lokale, statslige eller nationale regler, vil en korrekt forvaltning af lodtrækningen sikre, at alle spillere får en fair chance i konkurrencen.

Afspiller posten retningslinjer

Women's Tennis Draw regler

Før du opretter en kvinders tennis tegne, turneringen arrangørerne skal meddele begivenheden og give nok tid for spillere at komme ind. Afhængigt af størrelsen af begivenheden og dens placering tilladt antallet af spillere kan enten være åbne, som vil gøre det muligt for så mange spillere som muligt, eller lukkede, betydningen kun et begrænset antal steder er tilgængelige.

Wildcard poster

Women's Tennis Draw regler

Afhængigt af placeringen af begivenheden, kan nogle turneringer vælge at acceptere "wildcard" deltagere. Disse er spillere accepteret i de vigtigste trække baseret på tidligere resultater, geografiske bånd, eller hvis turneringer arrangørerne har en tidligere aftale med en anden sammenslutning eller en gruppe fra et andet område forsøger at fremme sine spillere.

Afspiller såning

Women's Tennis Draw regler

Når størrelsen af lodtrækningen er indstillet, vil seedings forhindre topspillere fra møde hinanden i tidlige runder af hændelsen. Størrelsen af arrangementet bestemmer antallet af frø, men det er normalt et lige antal--4, 8, 12, 16, osv. Seedings bestemmes en spillers tidligere resultater, en spillers placering og/eller andre faktorer fastsættes på forhånd af tournament embedsmænd. Hvis en seedede spiller dråber ud af begivenheden før spillet begynder, kan tournament tjenestemænd besluttet at ændre rækkefølgen af såning, flytte en anden spiller i seeding for at udfylde kløften, eller forlade seeding intakt.

Draw udvalg, seedede spillere

Women's Tennis Draw regler

Tegne markering - Unseeded spillere

Normalt, er et par dage før turneringen starter, en uafgjort ceremonien holdt. Dette er hvor hver spillers navn er udvalgt og placeret på tegne bordet. Den top-seedede spiller er placeret øverst i lodtrækningen og den næsthøjeste frø er placeret på selve bunden af lodtrækningen, så toppen frø og andet frø, hvis de vinder alle deres indledende runder, kun ville mødes i finalen.

Den tredje frø er næste valgt og randomiseret til enten den øverste frøs afsnit af lodtrækningen eller den anden frø i lodtrækningen. Det samme sker for den fjerde frø. For eksempel, den tredje frø kunne falde i den anden frø afsnit og den fjerde frø kunne falde i den øverste frø afsnit eller omvendt. Men de tredje og fjerde frø, bør de vinde alle deres tidlige runde kampe, ville kun opfylde toppen eller andet frø i semifinalen.

Eventuelle resterende seedede spillere er så tilfældigt udvalgt til at udfylde resten af parenteser. Hvis der er otte frø, kunne den ottende seedede spiller opfylde den øverste frø eller anden frø i en kvartfinalen match. F.eks. #1 frø kunne spille #8 frø, #2 kunne spille #7, #3 kunne spille #6 og #4 kunne spille #5.

Draw udvalg, Unseeded spillere

Women's Tennis Draw regler

Når tennis tegne tildeler seedede spillere, enhver resterende spillere tilbage i tilfælde betragtes unseeded. Deres navne er trukket tilfældigt og placeret en ad gangen i de resterende slots i draw bestyrelsen indtil for felt er fuldført.

Tidlig runde Byes

Women's Tennis Draw regler

Top-seedede spillere i tennis draw kan gives "byes" i deres første runde. En "bye" er hvor en spiller har ikke at spille nogen og dermed gå videre til næste runde automatisk. Det sker når en tennis draw har et ulige antal spillere, eller det er givet som en gestus til top spillere baseret på deres deltagelse i begivenheden eller hvis de rejser fra en tidligere begivenhed og har brug for tid til at komme før du spiller i den nye begivenhed.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com