Hvordan man Wire en båd Trim fane Rocker

Hvordan man Wire en båd Trim fane Rocker

Når du ønsker at wire en båd trim fane rocker switch, er du heldig; ligesom mange båd systemer er trim fane system et modulært system med plug-and-play. Det betyder, at switchen tilsluttes det hydrauliske system, der styrer de trimflaps. Dette lindrer mange af problemerne i forbindelse med ledningsføring parameteren. Selv så, skal du stadig have nogle grundlæggende lodning færdigheder til at afslutte forbindelserne, fordi parameteren er kablet gennem den centrale tændingslås.

Instruktioner

• Trække den orange ledning fra parameteren trim fane til den centrale tændingslås. Lodde den orange ledning med wiren har en inline sikringsholder til "BAT" lug i den centrale tændingslås, ved hjælp af sølv-bærende, harpiks-core lodde og en lodning værktøj.

• Find den mandlige 8-position, 8-forbindelse stik, der kommer fra parameteren trim. Det vil have ledninger, der er rød, grøn med mørk grøn stribe og hvid med blå stribe ledninger. Find den kvindelige 8P8C stik med ledninger i de samme farver, der kommer fra den hydrauliske pumpe.

• Skub mandlige 8P8C stikket fra parameteren trim i kvindelige 8P8C stikket, der kommer fra den hydrauliske pumpe. Bruge snaps på den mandlige connector til at fastgøre de to stik sammen i en vandtæt bond.

Tips & advarsler

  • Wire farver er bemyndiget af den amerikanske Yacht og båd råd.
  • Ved at tilslutte den orange ledning til nøglekontakten i stedet for batteriet, forhindrer du en konstant dræner batteriet.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com