Hvordan at vide, hvornår trykkoger er på den rette temperatur

Ikke overraskende i betragtning af dets navn, kan en trykkoger du tilberede mad under forholdsvis højt tryk. Denne ekstra pres får maden til at lave mad hurtigere og ved højere temperaturer end det ville, hvis du brugte en grundlæggende gryde eller pande. Du kan ikke åbne en trykkoger for at observere dens indhold - og justere den ovn temperatur i overensstemmelse hermed - mens det madlavning. I stedet må du stole på den trykkoger pounds per kvadrattomme gauge at give oplysninger om dets temperatur. Mens de fleste trykkoger opskrifter vil give retninger i PSI snarere end grader, kan du konvertere PSI læsning til en omtrentlige temperatur.

Instruktioner

• Find PSI måleren på din trykkoger. For de fleste moderne trykkogere, vil dette være på ventilen stamceller. Typiske trykkogere har tre markører: 5 PSI, 10 PSI og 15 PSI. Tryk og temperatur inde komfuret går op som PSI antallet stiger.

• Læs den aktuelle PSI inden for din trykkoger.

• Konvertere PSI til en omtrentlige temperatur ved hjælp af følgende oplysninger. En PSI læsning af 5 angiver generelt en aktuel temperatur på cirka 220 til 228 grader Fahrenheit i din trykkoger. En PSI læsning af 10 angiver en indre temperatur på omkring 235 til 240 grader Fahrenheit. En PSI læsning af 15 angiver omtrentlige temperaturen på 250 grader Fahrenheit.

• Justere varmen på ovnen, hvis det er nødvendigt at opnå PSI og tilsvarende temperatur du ønsker at opnå. Hvis din varme er allerede på høje og din PSI læsning er 5--tyder på en temperatur på 220 til 228 grader Fahrenheit-- men du sigter efter en temperatur på 250 grader Fahrenheit, nødt du simpelthen til at forlade trykkoger på komfuret, indtil den når den korrekte temperatur. Hvis på den anden side din PSI og temperatur er for høj, skal du muligvis reducere varmen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com