Hvad kan bæres med blazere?

Hvad kan bæres med blazere?

Der er visse garderobe hæfteklammer, der har evnen til at omdanne et outfit fra drab til fab i en flash og en blazer er absolut en af disse beklædningsgenstande. Borte er de dage, når en blazer mentes at kun være egnet til arbejde eller formelle lejligheder. Blazere er nu blevet lige så vigtigt at din garderobe som en denim jakke eller en cardigan, gør styling dem en cinch.

Bukser

Den ældste og mest populære måde at bære en blazer er naturligvis, at parre den med bukser for et professionelt udseende. En af grundene til dette særlige stil valg er så gunstige er fordi det kan bæres af både mænd og kvinder med samme succes. En blazer/bukser combo er ikke kun professionelle, men det giver også op en elegant og sofistikeret look. Mens din blazer ikke behøver at være et perfekt match med dine bukser, bør det i det mindste i en flatterende stof eller farvepalet til at give den ultimative stil appel.

Nederdele/kjoler

Af natur, nederdele og kjoler er højden af feminin mode, men der er tidspunkter, hvor du kan ønsker at droppe sødme af en kjole eller nederdel og i stedet tilføje lidt skræddersyet kant. Denne stil æstetiske er præcis, hvor en blazer kommer, fordi det viser en gennemsnitlig kjole/nederdel design ind i noget uventet. Praktisk taget enhver kjole eller nederdel er en ideel følgesvend stykke til en blazer på grund af dens struktureret design. Dog skal du sørge for at vælge blazere, kjoler og nederdele, der supplerer hinanden og ikke styre alt for langt væk i den modsatte retning, stil.

Jeans

Ikke ulig bukser er jeans, parret med en blazer en af de ældre og mere populære måder at bære den. I virkeligheden, dens popularitet er i høj grad set på kontoret i løbet af casual fredag eller steder med en business casual dresscode. Uanset om du vælger mager, wide-ben, bukser, kæreste eller afslappet, der er ikke et par jeans, der ikke nyder godt af tilføjelsen af en elegant blazer. Den eneste regel, at du bør holde sig til med hensyn til jeans og blazere, er at huske, at visse jeans er relevante for visse blazere, For eksempel en længere, tungere blazer ville overvælde et par skinny jeans og ville være bedre egnet til en wide-ben eller bukser stil.

Leggings

Leggings er så afslappet som de kommer, for nogle, måske alt for afslappet, og derfor bærer dem med en blazer er ideel. En blazer tilføjer stoffet til en ellers afslappede stil ved at klæde det lidt op. Når du beslutter at bære din yndlings par leggings med en blazer Sørg for at holde dem undervurderet i farve, tekstur og print/mønster, fordi din blazer bør være omdrejningspunktet i din ensemble uden konkurrerer om opmærksomhed.

For mænd

Mænd har også en hel del måder at bære en blazer, som er lige så innovativt og praktisk. Bæres med lange bukser eller khakis, en blazer er enten dressy eller business casual, men mest af alt er det utrolig stilfulde. At sætte din blazer over en v-hals sweater eller en mønstret, knappet skjorte og topping det ud med kanvas sneakers er en edgier (og afslappede) garderobe valg, der er for mode risiko takers. En perfekt weekend kig er en blazer bæres med et par af dine yndlings jeans, en polo skjorte og et par støvler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com