Måder at få Delta Skymiles

Måder at få Delta Skymiles

Delta regninger sig selv som verdens største flyselskab ved at tjene mere end 170 millioner passagerer i 66 lande. Dette tal omfatter ikke flyvninger fra dets Skyteam alliancer eller partner, nordvest. Flyselskabet tildeler point kaldet Skymiles, som kan drejes i gratis flyrejser, merchandise og magasiner. Og du behøver ikke engang rejse til at modtage disse punkter.

Kredit

En hurtig og nem måde at få point er at tilmelde dig til Deltas guld Skymiles kredit kort, som er sponsoreret af American Express. Du modtager en mile for hver dollar du oplader til kortet. For billetter på kvalificerende Delta og Northwest fly, modtager du to miles for hver dollar, der er opkrævet. En ulempe er $95 årlige gebyr, som er vinkede for det første år.

Restauranter

Kan lide at spise ud? Derefter registrere med Skymiles spisning, så du kan modtage tre miles for hver dollar du tilbringe på deltagende restauranter, herunder skat og tip. Du blot angive kreditten eller betalingskort du ønsker at bruge og bruge kortet til at betale for alle måltider. Du kan indtaste et postnummer via hjemmesiden under ressourcer til at finde restauranter i et bestemt område.

Partnere

Bruge penge på en af partnervirksomheder får et bestemt antal miles pr. køb eller flere miles per dollar brugt. Disse købmænd omfatter Biludlejning som Avis, hoteller som Hyatt og detailhandlere gerne Bergdorf Goodman. Tjek hjemmeside under ressourcer for en komplet liste over-partnere.

Rejse

Den traditionelle måde at tjene er stadig tilgængelige: rejser på Delta eller en af dens flyselskabspartnere. Du får det faktiske antal miles fløjet med en 500-mile minimum. Business eller First Class billetter tjene 150 procent mere, men kun på Delta flyvninger. Klasse bonus gælder ikke på partner flyrejser. Du skal gøre, den faktiske rejser for at modtage punkterne. Hvis en anden flyver på en billet, du betaler for, modtager hun kilometertal, ikke dig.

Bonusser

Delta tilbyder hyppige muligheder for at få miles, som vare kun i kort tid. For eksempel kan det første år af kreditkort brug netto 25.000 miles, mens flyvninger på bestemte dage eller til visse destinationer giver ekstra point. Når du tilmelder dig Skymiles, modtager du automatisk meddelelser om disse særlige tilbud via e-mail.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com