Mest populære Jr. High School rygsække

I livet for den junior high studerende er billedet alt. Fra klipninger til jeans til mobiltelefoner, må hver detalje omhyggeligt og forsigtigt analyseres inden du går ud af døren til bord på bussen og står over for hav af selvudnævnte mode gurus og ekspert gossips. Rygsækken er den et tilbehør, der bliver i de fleste tilfælde et år lange mode engagement og skal være valgt, derfor, med den yderste forsigtighed og overvejelse.

Funktionelle

Da de fleste forældre til at betale regningen for deres junior high studerende rygsæk, er funktionalitet et must. Mens elementære studerende fyldt deres rygsække med et par mapper, måske taske en bog og en frokost; den junior high studerende skal ofte bære bøger og bindemidler til så mange som syv klasser hele skolen dagen.

Tilføj til, at en ensartet P.E. og sko, frokost, vandflaske, mobiltelefon, MP3-afspiller med øre-knopper, en jakke til koldere klasseværelser--alle skal være bærbare i en enkelt taske. Den ideelle rygsæk har mange rum, så studerende kan nemt nå hvert element efter behov.

Den høje Sierra "Sno sig" (-hssc.com) har individuelle sektioner, der holder elementer, sikker og tilgængelig. Andre vigtige funktioner omfatter polstret og ventileret skulderstropper, en talje strop og Brystrem at omfordele vægt og reducere tilbage stamme, og en samlet letvægts.

Fashionable

Nogle studerende ønsker at skille sig ud, mens andre forsøger desperat at passe ind i. Rygsækken valgt vil være en afspejling af individuelle sociale mål. JanSport (-Jansport.com) er et populært mærke på junior high campus og tilbyder en livstidsgaranti. Deres rygsække er tilgængelige online og i de fleste afdeling og detail butikker i en svimlende udvalg af designs og mønstre til både piger og drenge.

Sportsudstyr butikker bære mærker af nogle af de mere populære atletisk og/eller udendørs sport mærker som North Face (-TheNorthFace.com) og Under Armour ("UnderArmour.com") - must-haves for håbefulde atleter. Boutique butikker, håndværk messer, endda import butikker giver unikke muligheder for den studerende omfavne sin individualitet.

Holdbare

Uanset hvor "cute" eller "cool" rygsæk, nøje overveje byggeri før de foretager en investering. Kigge efter pakker fremstillet af tungt materiale som lærred eller forstærket nylon. Være sikker på, at etiketten siger, at det vejrbestandigt materiale.

Parents.com giver høje karakterer til "Røg N pistol rygsæk" af Ful (-Ful.com) for sin ballistisk nylon shell, et materiale oprindelig designet til fremstilling af WWII flyvere uniformer. Husk at en lejlighedskøb rygsæk er ingen røverkøb, hvis det skal udskiftes på grund af dårlig konstruktion.

Rygsæk Debacles

I livet for den junior high studerende, bliver rygsække betragtet som en forlængelse af individ allerede alt for-self-bevidste. Forældre kan skubbe til fornuftige funktioner såsom ruller at forhindre skade, monogramming for let identifikation, karakter designtemaer eller fiskerigren fra en modsat-køn søskende.

Forståelse, vil tålmodighed og minder om din egen junior high erfaring lette søgningen og skabe større harmoni mellem studerende og rygsæk.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com