Sådan lagunaen

Sådan lagunaen

Snorkling er en fantastisk fritidsaktivitet for dem interesseret i at se havet fauna og flora. Snorkling kræver meget lidt fysisk indsats og er meget sikker, hvis fornuften sikkerhedsforanstaltninger er fulgt. Udstyr er enkel at bruge og billigt at købe, og snorkling kan være så simpelt som at gå ud i havet fra stranden eller så speciel som at tage krydstogter til eksotiske dykke steder. Det er en sport for alle aldre og evner.

Instruktioner

• Sikre maske til dit ansigt. Skubbe maske indtil det forbliver på dit ansigt understøttes ikke, hvilket tyder på en god tætning. Tillægge maske at holde det oprejst snorkel med sin strap. Sætte finner på dine fødder og justere indtil komfortable.

• Svømme i et adstadigt tempo i vandet. Din krop er naturligt livlig og vil holde dig oven vande uden padle. Husk på længden af din snorkel mens flydende; flytte dit hoved for meget kan komme vand ind i røret og forårsage en hoste pasform.

• Dyk for et nærmere kig på havet liv ved lystfiskeri hovedet nedad og peger dine ben lige op i luften, og at lade tyngdekraften til at trække dig. Brug benene, når din momentum har spredes. Kigge opad, når du går tilbage til overfladen for at forhindre kollisioner, og rydde din snorkel ved at blæse når du bryde overfladen, så du ikke choker.

• Klare trykket i ørerne ved at holde din næse og forsøger at blæse igennem. Når dykning eller svømning selv et par fødder under overfladen vil dette udligne alle pres. Udligne på forhånd på overfladen, hvis du har problemer med at gøre det under vandet.

• Watch for undervands farer såsom coral eller netting, og aldrig under nogen omstændigheder prøve at røre ved havet liv. Fisk, søpindsvin, hajer og ål angribe sjældent uprovokerede; størstedelen af ulykkerne opstår når snorklere aktivt forsøger at interagere med dem.

Tips & advarsler

  • Spytte på din beskyttelsesbriller og gnide det ind, vaske dem ud, så at sætte dem på dit ansigt vil stoppe dem fra dug indtil du tage dem ud.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com