Ferier i Toscana, Italien

Toscana, som udgør en del af Italiens støvleformede land vestlige kystlinje, er almindeligt anset for at være en af de mest maleriske landskaber i Europa og er kendt for sine kulinariske specialiteter og vine. Berømte historiske tal som Dante, Michelangelo og Leonardo da Vinci kaldet Tuscany hjem på et tidspunkt. Regionen har derfor mange museer, de fleste som er i Firenze. Byer og regioner som Firenze, Chianti og Maremma er afgørende for enhver Toscana ferie.

Florence

Byen Firenze er en hovedattraktion i Toscana og faktisk i Italien. Firenzes historiske centrum er lille og let udforskes til fods. Nogle elektriske busser giver transport til og fra vigtigste områder af byen. Bygning arkitektur, monumenter og torve er et vidunder i deres egen ret, findes de virkelige skatte af byen i de talrige museer. Accademia-galleriet er hjem for Michelangelos "David" skulptur, såvel som hans ufærdige "fanger". Perugino og Botticelli værker findes også på Accademia. I alt eksisterer syv museer i Firenze. Andre must-see seværdigheder omfatter Medicean Park af Pratolino og det fladtrykt bibliotek. Det lokale turistkontor tilbyder vandreture med engelsktalende guider. Andre aktiviteter ikke at gå glip madlavningskursus af Vinarium og prøve de forskellige gelaterie i byen. Besøgende kan vælge fra en bred vifte af overnatningsmuligheder, herunder charmerende Bed-and-Breakfast, lejligheder, hoteller og villaer.

Maremma

Regionen Maremma--der løber fra provinsen Livorno til Grosseto langs kysten i sydvestlige Toscana--er et naturskønt landskab med rullende bakker oversået med blomstrende felter, der strækker sig til kysten. Besøgende til denne region kan udforske slottet og antikke ruiner i Talamone, Tarot haven på Capalbio og klippefyldte Argentatio-halvøen, med udsigt over det toscanske hav. De kendte termiske bade på Saturnia er også et must på enhver Tuscany rejseplan. Regionen er måske mest kendt for sine enkle og traditionelle kulinariske specialiteter, altid tilberedt med lokale, sæsonbetonede produkter. Næsten alle retter fra denne region har Maremma ekstra jomfru olivenolie. Ethvert måltid i Toscana er naturligvis skal nydes med et godt glas vin, ligesom en Morellino eller hvidvin fra Pitigliano. Indkvarteringsmuligheder omfatter gårde, som havet Orbetello i Grosseto og villaer, som landskabet Fattoria Maremmana.

Chianti

Tuscany kan fremmane billeder af maleriske landskab med vinmarker og små landsbyer. Chianti er hjemsted for sådanne landskaber. Maleriske landsbyer sidde på toppen af bakkerne at overse de rige og frugtbare landbrugsområder, som producerer nogle af verdens mest berømte vine. Chianti regionen sidder mellem Firenze og Siena, og er bedst undersøgt i bil. Seeing Chianti med tog eller bus er muligt men kræver tålmodighed, da listerne kan ofte forsinke planer. Besøg de mange vinmarker og tage del i nogle vinsmagning kunne nemt tage op en hel ferie i sig selv men Chianti tilbyder også andre attraktioner. Middelalderlige landsbyer, slotte og befæstede byer som Panzano og Greve levere rigelig fotomuligheder. Overnatning valg omfatter byen hoteller eller bed and Breakfast eller land villaer som renæssance Villa Il Poggiale med sine elegante værelser og store have omgivet af oliventræer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com