Hvordan til at brænde kalorier på en Liggeergometer

Nogle mennesker finder en Liggeergometer at være mere komfortabel end et opretstående cykel, især for lange, kalorieindhold-brænding jaunts tilbagelænet stil. I modsætning til en opretstående cykel, hvilket tvinger sine ryttere til at sidde i en akavet foroverbøjet stilling, er recumbent cykel ryttere i stand til at sidde i en mere afslappet og komfortabel stilling mens ud at få deres motion. Derudover har opretstående cykel ryttere at holde hovedet op til se, som kan dæk nakkemusklerne. Det, er heldigvis ikke et problem for recumbent cykel ryttere.

Instruktioner

• Ride din Liggeergometer fem gange om ugen i mindst 45 minutter ad gangen, hvis du ønsker at brænde kalorier og forebygge fedme. Ifølge Englands ledende læge, Sir Liam Donaldson, og en rapport fra de Forenede Staters føderale regering i 2008 er det vigtigt at få mindst 30 minutters cardio øvelse fem dage om ugen, hvis du ønsker at forblive sunde, men 45 minutter af øvelse vil hjælpe folk til at holde fra at være overvægtig.

• Start din kalorieindhold-brænding program på relativt let kurser i første omgang. Vælg plan vej med par hills i begyndelsen, fordi recumbent cykler kræver en rytter at bruge forskellige muskler end dem, der bruges til magten oprejst cykler. De første par gange en rytter bruger en recumbent cykel kan han oplever ømhed i musklerne, som han ikke måske har brugt hårdt før. Desuden, finder nogle mennesker pumpefunktion nødvendige til magten en recumbent cykel kan være sværere på deres knæ.

• Kortlægge et kursus med varierende terræn. Når dine muskler vænne sig til den recumbent cykel, er det tid til at brænde flere kalorier ved at udfordre din krop til at udføre på et højere niveau. Vælg et kursus, der omfatter forskellige grader af bakker og flade overflader.

• Udfordre dig selv yderligere ved at forsøge at ride op stejle bakker. Men på nogle måder, recumbent cykler er lettere end almindelige cykler til magten op ad en bakke, fordi du ikke behøver at forsøge at holde balancen mens pedalerne, er der en stor ulempe. Liggende ryttere er ikke i stand til at bære ned på pedaler med alle deres vægt som en opretstående cykel rytter kan. For at gå op ad en stejl bakke, skal liggende ryttere bruge et lavt gear og dreje pedalerne hurtigt.

• Bruge et tandhjul, der vil udfordre dine muskler. Hvis du kan komme op ad en bakke, ved hjælp af et højere gear, bruge den. Det vil arbejde dine muskler lidt sværere.

• Ride med andre recumbent cykel ryttere. Du vil være mere tilbøjelige til at gå på hyppigere og længere ture, hvis du med andre ryttere. Der er recumbent cykel klubber over hele USA. Mange planlægger gruppe forlystelser.

• Bruge en indendørs recumbent cykler, hvis vejret er dårligt. Brænde kalorier selv når det sner, regner eller for varmt ved at udnytte en stationær recumbent cykler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com