Sådan handler for solbriller i New York City

En stor par solbriller kan være en hurtig og nem måde at gøre en dagligdags outfit ser aldeles glamourøse, alle inden for span af den tid det tog dig at sætte solbrillerne på. At finde det ideelle par solbriller kan til tider være stressende, men det hjælper virkelig hvis du ved, højre steder at shoppe. Her er nogle af de bedste steder at shoppe for solbriller i New York City

Instruktioner

• Gå til Sunglass Hut på West 34 Street i Midtown. Sunglass Hut er et fantastisk sted at se på en lang række solbriller fra mange designere i en behagelig og pres-frit miljø. Uanset om du ønsker dine solbriller polariseret eller ej, kan du udvælge en stor par af nuancer på Sunglass Hut. Personale er også venlige og vidende.

• Stop af Linda Derector på Mott Street i Little Italy. Linda Derector lagre en forbløffende udvalg af solbriller. Uanset om du vil fornemme Prada nuancer eller noget vintage og underspillet, kan du få det her. Linda Derector har specialiseret sig i unikke og vintage eyewear, og personalet er meget høflig og velinformerede. Dette er et fantastisk sted at få en særlig par solbriller.

• Besøg blotte øje på Orchard Street på Lower East Side. Blotte øje er en fantastisk butik med en fantastisk stemning. Udvalg af solbriller her er overraskende og spændende. Hvis du har svært ved at afgøre, om et par solbriller, derefter aldrig bange, da ejeren gør et punkt at være særlig opmærksomme på alle klienter, og vil hjælpe hjælpe dig med at finde din perfekte par. Dette er en perle af en briller shop i Manhattan.

• Shop på Morgenthal Frederics Optikere på Broadway i SoHo. Morgenthal Frederics' eyewear er en perfekt blanding af stil og funktion. Solbriller sælges her er ekstremt stilfulde og hip. Ikke alene får du stor stil, når du handler på Morgenthal Frederics, men tjenesten er absolut glimrende.

• Gå til HL Purdy på Madison Avenue i Midtown East. Purdys har en god og imødekommende personale og en dejlig, solidt udvalg af solbriller og andre briller. De solbriller til rådighed her er stilfuld i en mere underspillet og subtil måde end nogle af de ovennævnte butikker. Under alle omstændigheder er HL Purdy en pålidelig sted at shoppe for attraktive, kvalitet solbriller.

Tips & advarsler

  • Masser af store stormagasiner som Macys og Bloomingdales tilbud stort udvalg af solbriller.
  • Prøv de mange små butikker på St. Marks Place i East Village eller Canal Street i Chinatown for billig knockoff solbriller.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com