Hvordan til at smelte chokolade i en Ziploc pose i mikrobølgeovnen

Hvordan til at smelte chokolade i en Ziploc pose i mikrobølgeovnen

Åbne enhver dessert kogebog og du vil sandsynligvis se flere billeder af desserter med smukt rørledningsført chokolade over toppen. Når denne lækre opskrift kræver "drysset chokolade", ikke panik. Slette de komplicerede billeder af vand og dobbelt kedler fra dit sind. Der er en sikker og enkel måde at smelte chokolade i mikroovnen ved hjælp af en plasticpose.

Instruktioner

• Barbere eller bryde op chokolade i små stykker, hvis du bruger en bar af chokolade. Prøv at holde stykker af samme størrelse. Chokolade chips fungerer bedst, da stykkerne er ensartet.

• Tilføje en kop chokolade i en gallon-size plasticpose med en zip lukning. Sørg for, at posen lukkes stramt og placere den i mikrobølgeovnen.

• Mikroovn på en meget lav indstilling for 30 sekunder. Tag posen og se på fremskridt. Hvis chokoladen ikke smeltet meget overhovedet, indstille effekt til en lidt højere indstilling og mikroovn igen i 30 sekunder. Når indstillingen magt synes rigtigt, mikrobølgeovn igen i 15 sekunder.

• Ælt taske for at jævnt distribuere chokoladen, hvis det stadig ikke har smeltet. Føle for større stykker, som ikke har smeltet.

• Mikroovn i en yderligere 15 sekunder. Gentag for 15 sekunder, indtil alle chokolade smeltes, og konsistensen er ensartet.

Hvordan til at smelte chokolade i en Ziploc pose i mikrobølgeovnen

Restauranter og mesterkokke er ikke de eneste, der kan gøre professionelle desserter

Skær et lille hjørne af posen til at gøre plasticpose i et rørsystem taske. Hæld chokoladen over din dessert. Hvis chokoladen i posen begynder at hærde, mikroovn igen for 15-sekunders intervaller indtil smeltet.

Tips & advarsler

  • Chokolade med et højt indhold af kakaosmør fungerer bedst for smeltende.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com