Hvordan du forny et udløbet pas i Indien

Hvordan du forny et udløbet pas i Indien

Hvis du ønsker at forny et udløbet pas i Indien den korrekte betegnelse er "genudstedelse." Et udløbet pas kan ikke fornys og benytter dette begreb vil gøre en allerede kedelig proces næsten umuligt. Hvis du samle de rigtige dokumenter før hånden og give dig selv rigelig tid før du rejser, vil du kunne få dit udløbet pas i Indien nemt. Så længe dit pas ikke er er udløbet for mere end tre år, vil du kunne få det igen udstedt.

Instruktioner

• Fyld ud din nuværende navn i området i kolonne 1, efternavn først. Har du ikke et efternavn, dette område er tomt og udfyld kun dit fornavn i feltet. Der er plads nok på formen for 75 bogstaver i dit navn. Undgå at bruge initialer og udskrive klart. I kolonne 2, udfylde din forudgående navn hvis nogen.

• I kolonne 3 viser dit køn. Hvis du er mand, udskrive "M." Hvis du er kvinde, udskrive "F." Hvis dit køn er udskrive andre (hermafrodit eller køn igen tildelt fra fødsel køn) et "X" i feltet.

• Udfyld resten af formularen tydeligt, resten af kolonnerne er selvforklarende. Hvis en kolonne (f.eks ægtefælles navn) ikke gælder for dig, skrive "ikke relevant" i feltet. Undlad at skrive "N/A."

• Hvis du udfylder formularen til en person, der er analfabeter, Sørg for, at deres tommelfinger print er tydeligvis imponeret i de rigtige kasser med venstre hånds tommelfinger anvendes for mænd og højre hånds tommelfinger bruges til hunner.

• Indsamle de rigtige penge for at dække de gebyrer i forbindelse med fornyet udstedelse af dit pas. En 36-side pas gyldigt i 10 år koster omkring RS/1000 i Indien. Tjekke online eller callcenter passport at tjekke for de mest aktuelle gebyrer.

• Indsende formularen på PASKONTORET, hastighed Post center, distrikt pas celle eller pas samlecentral. Sørg for at du har alle de yderligere dokumenter påkrævet med dig på den tid og krævede gebyrer. Hvis du indsender til en anden, sikre du har også en underskrevet fuldmagt brev med dig.

Tips & advarsler

  • Hvis du har ændret opholdssted i løbet af det seneste år, skal du sørge for dokumentation at bevise dit ophold på hver adresse.
  • Formularer, der er ulæselige eller fyldt ud i en farve blæk andre end blå eller sort eller afsluttet i blyant vil ikke blive accepteret. Hvis du er bosiddende i Mumbai, besøge ministeriet for eksterne anliggender for at få specifikke instruktioner om hvordan man ansøger om et nyt pas.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com