Morgenmad restauranter i Kirkland, Washington

Morgenmad restauranter i Kirkland, Washington

Kirkland, Washington, er en kort 15 minutters kørsel fra Seattle og turen værd. Dens centrum ligger lige ved vandet, der grænser op til hvad der er kendt som lakefront. Mange rejsende med forretning i Seattle-området ender opholder sig i Kirkland. Hvis du planlægger en tur til Seattle-området, er en af disse morgenmad restauranter sikker på at tilbyde noget for denne yderst vigtige første måltid på dagen.

Brun taske Cafe

Denne restaurant påstand til berømmelse bliver stemt bedste morgenmad af Kong 5 aften Magazines bedste af Western Washington Viewer meningsmåling. Menuen er rettet mod morgenmad med skillets, omeletter og land morgenmad, men der findes også børne- og lite valg. Kanel roll fransk toast og alle-du-kan spise toast er favoritter med lokale.

Brun taske Cafe12217 NE 116: e StKirkland, WA 98034425-822-9462

Oprindelige pandekage hus

Dette er et populært sted i Kirkland, og det kan nogle gange, at du bliver nødt til at vente på et bord, især i weekenderne. Ligesom deres navn antyder, er pandekager speciale her, med apple pandekage er én af deres kendte elementer. Det er en enkelt stor pandekage dækket af sauteed æbler og kanel sukker, og derefter bagt. Krypterer, majs oksekød hash og omeletter er blandt andet på menuen, og de alle kommer i store portioner.

Oprindelige Pabcake hus130 Parkplace CenterKirkland, WA 98033

Hectors

Dette er stedet at gå i Kirkland for dem, der ønsker en opskalere morgenmad. For en idé om typen af billetpris Hector tilbyder, deres menu funktioner elementer som skinke, æg og ost panini morgenmad sandwich med bechamel sauce, æble træ Røget pølse, laks Benedict og krabbe-kage Benedict. Deres safter er også frisk presset. Mange lokale elsker at samle her for drinks. På morgenmad tid er drink efter eget valg Bloody Mary.

Hectors112 Lake St sydKirkland, WA 98033


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com