Suiter og hoteller i Phoenix, AZ

Suiter og hoteller i Phoenix, AZ

Beliggende i det nordøstlige hjørne af Sonoran Desert, Phoenix er en ofte rejste til destination i Arizona. Hjem til Phoenix Zoo, mesterskabs-golfbaner og Phoenix Coyotes NHL franchise, byen har noget at underholde alle. Hvis du rejser til Phoenix, der er flere hoteller og suiter, der giver komfortabel overnatning accommodations.

Hotel Clarendon

The Clarendon Hotel ligger i Phoenix's Midtown Museum District, 105 værelser og suiter i en fire-etagers bygning. Værelserne er individuelt indrettede og har en i værelse sikkert, Plys badekåber, kaffemaskine og højhastigheds-internetadgang. Suiterne er ekstra rummelige og har en separat stue. Et hovedtræk i hotellet er Oasis swimmingpool, som har undervands højttalere, springvand og cabana senge. Andre faciliteter omfatter spabad, business-center, café og 24-timers reception. Gæsterne kan nyde amerikanske retter på selve ejendommen på Gallo Blanco Cafe & Bar eller nyde cocktails om glamourøs tagterrasse med dæk Lounge. Kæledyr er tilladt på dette ikkeryger hotel.

Hotel Clarendon

401 West Clarendon Ave.

Phoenix, AZ 85013

602-252-7363

goclarendon.com

Hilton Suites

Hilton Suites hotel ligger nær downtown Phoenix Convention Center, 226 guest suites i en 11-etagers bygning. Suiterne har soveværelse med separat opholdsstue og funktion en mikroovn, køleskab med wet-bar, kaffemaskine, bomuld badekåber og højhastigheds-internetadgang. Et hovedtræk i hotellet er åben-atrium-lobby, der er udstyret med springvand, Siddemøbler og haver. Andre faciliteter omfatter en indendørs swimmingpool og spabad, 24-timers businesscenter, fitnessrum, mønt-opererede vaskeri facilitet, Baggageopbevaring, dagligvarebutik, gavebutik og lokalområdet transport shuttle. Gæsterne kan nyde amerikanske retter på selve ejendommen på Great American Grill, nyde cocktails på Atrium Lounge eller bestille roomservice. Kæledyr, der vejer mindre end 75 lbs. er tilladt på dette ikkeryger hotel.

Hilton Suites

10 øst Thomas Rd.

Phoenix, AZ 85012

602-222-1111

Hilton.com

Hotel San Carlos

Det historiske Hotel San Carlos ligger i hjertet af Phoenixs underholdning distriktet, 128 værelser og suiter i en syv-etagers bygning. Værelserne er individuelt indrettede med møbler i antik stil og har en kaffemaskine, satellit-tv og højhastigheds-internetadgang. Suiterne har et eller to soveværelser og funktion en separat opholdsstue, badekåber og et tekøkken. Et hovedtræk i hotellet er tredje-historien tagterrasse med swimmingpool og soldæk. Andre faciliteter omfatter business-service, gæst privilegier på en nærliggende full-service helseklub, betjent vaskeservice, en gavebutik, barber shop, tennisbane og lufthavnen shuttle service. Selv om der ikke er nogen spisning, ligger hotellet i gåafstand fra mange restauranter. Kæledyr er ikke tilladt på dette ikkeryger hotel.

Hotel San Carlos

202 North Central Ave.

Phoenix, AZ 85004

602-253-4121

866-253-4121

hotelsancarlos.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com