Sådan bruges en Fishfinder til at fange bas

Sådan bruges en Fishfinder til at fange bas

En fishfinder kan give dig den kant, du har brug for at fange bas. Bas gerne skjule nær børste bunker og andre undersøiske snavs, og en fishfinder kan hjælpe dig med at finde disse steder. En fishfinder bruger en echo-klingende system til at finde bunden af søen og genstande, herunder fisk som bas. Ekkoer returneres til fishfinder, når de strejke søen bunden og hoppe tilbage. Ekkoer også returneres fra fisk og børste bunker. Hvis du vil bruge en fishfinder, skal du lære at se forskellen mellem en børste bunke i bunden af en sø og en fisk.

Instruktioner

• Læs din fishfinder betjeningsvejledning. Selv om principperne for anvendelse af en fishfinder er den samme for de fleste modeller, kan de variere noget.

• Tage din fishfinder i din båd på en sø. Bestemme dybden af søen gulvet. Dette er normalt givet som et tal, som fishfinder vil vise. Dette hjælper dig med at afgøre, hvor meget linje til foder ud fra din pole.

• Deaktivere den automatiske tilstand af at identificere fisk. I automatisk tilstand, fishfinder displayet viser et lille fiske symbol langs med en dybde. Den automatiske tilstand, men vil ikke vise dig børste bunker.

• Lær at identificere børste bunker. Bas gerne fodre nær børste bunker, som ofte gemmer sig steder for mindre fisk. En børste bunke vises som et mønster, der hviler på søen nederst på skærmen fishfinder. Overveje at stoppe båd nær disse ekkoer.

• Lær at identificere bas på din fishfinder. Bas ekkoer vises som korte buede linjer mellem skærmens repræsentation af gulvet, søen, som er en undertrykkelse af takket linje i bunden af skærmen, og repræsentation af søen overflade, som er en statisk-fyldt vandrette linje øverst på skærmen fishfinder.

• Justere fishfinder kontrolelementer for at forbedre ekkoer. Der er normalt en følsomhed kontrol, som bør øges, hvis ekkoet er svag. Der er også et støjfilter, som bør justeres, hvis der er tilfældige statisk i din skærm.

• Husk hvad fishfinder displayet angiver, når du fange en bas. Dette hjælper dig med at lære finesser af skærmen specifikke fishfinder. Næste gang du vil vide, hvad man skal kigge efter.

Tips & advarsler

  • Prøv fiskeri på forskellige tidspunkter af dagen, især tidligt og sent på dagen. Holde styr på din succes, således at du kan få en fornemmelse for Hvornår bassen er bidende.
  • Vær forsigtig ved omgangen med fiskeri kroge, som kan skære igennem huden.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com