Det er nemmest for fagfolk til at tabe sig

Det er nemmest for fagfolk til at tabe sig

Vægttabet er ikke let. Kaste en high-powered karriere i blandingen--med sin stress og konstant krav til din tid-- og du komplicere processen endnu mere. Et professionelt stykke arbejde, der har du limet til dit skrivebord er en udfordring til vægttab, men vil ikke gøre det umuligt. Nemt forskydninger i dine spisevaner og i din tilgang til fysisk aktivitet kan stimulere en kalorieindhold-brænding, der vil føre til en mindre størrelse, bukser.

Foretag ændringer i hjemmet

Dit job kan ikke give dig en masse spillerum med hensyn til tidsplanen, men det behøver ikke at gribe ind på valg, du foretager i hjemmet. Start hver dag med en æg morgenmad i stedet snuppe en bagel eller en krans på farten. En undersøgelse offentliggjort i oktober 2008-nummeret af "International Journal of Obesity" viste, at æg-morgenmad spisere mistet 65 procent mere vægt end bagel-morgenmad spisere, når efter en kalorieindhold diæt resten af dagen. Hårdt kog et par æg og tage dem med dig, eller scramble et par og kog dem i mikrobølgeovnen for en hurtig morgenmad når du er kort på tid. Hvis æggene er ikke din ting, prøv en fiber-rige morgenmad med havregryn og hindbær eller toast på en hele korn engelsk muffin. Springe morgenmad kun efterlader dig mere sulten senere på dagen og kan gøre dig falder bytte for dårlige valg i pause rum.

Gøre Over frokost

Når du er involveret i den daglige trummerum, kan du stole på frokost ud for at levere en afledningsmanøvre. Spise ude hver dag- eller endda de fleste arbejdsdage--saboterer dit vægttab indsats, fordi de fleste måltider ud er høj i kalorier. Bring din frokost de fleste dage, så du kan styre portionsstørrelserne og indholdet. En kalkun sandwich på hvedebrød med frisk frugt, hummus på en hel-hvede pita med veggies eller en salat med quinoa og sorte bønner er lavt kalorieindhold frokost muligheder. Hvis du skal spise ude, stick til lettere retter som grillet eller bagt magert kød med dampede veggies eller bouillon-baserede suppe og en salat med dressing på side.

Motion

Du tror måske, motion er umuligt på grund af din krævende tidsplan. Blyant din motion rutine i dit planner, ligesom du ville et vigtigt møde med dit team. Behandle det som en ikke-omsættelige 30 til 60 minutter hver dag. Hvis du ikke kan finde plads i din hverdag, vælge at få op en halv time tidligere og ramte gader til en rask gåtur. Du en også intersperse korte anfald af motion i din hverdag. Tage din kollega om en 10-minutters gåtur og snak, klatre din office trapperne en ekstra fem gange, bruger halvdelen af din frokost time til at gå og felt telefonopkald mens stående i stedet for mødet. Heldagsaktivitet kan hjælpe dig med at forbrænde en ekstra 500 til 1.000 kalorier dagligt. Forbrænde 3.500 kalorier ekstra i ugen samtidig med at holde din kalorieindtag under kontrol og miste 1 pund. Tilbringe tid i weekenderne gør længere træning for at brænde endnu flere kalorier.

Stress

Med et professionelt stykke arbejde kommer stress. For meget stress kan forhindre dig i at tabe sig, fordi det skaber en situation, hvor du undlader at spise sundt, du spise for meget og dine hormoner går i overgear, forårsager du gemme mave fedt. En nem måde at håndtere stress er at undgå det i første omgang--planlægge og slukke brande før de eskalere. Hvis stress er uundgåelige, tage simple skridt til at reducere det--et varmt bad, en yogaklasse eller en regelmæssig meditationspraksis varede kun fem til 10 minutter om dagen kan hjælpe. Holde sig væk fra fødevarer, der friste dig når du er stresset - holde chips ud af huset, spørge din medarbejder til at dække hendes slik skål og gøre en indsats for at undgå automaten.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com