Hvor længe skal Cook hakkede kartofler med Spaghetti nudler?

Hvor længe skal Cook hakkede kartofler med Spaghetti nudler?

Om forbrugende kylling noodle suppe for at bekæmpe en influenza eller spise en kartoffel spaghetti bage at afværge vinterens dyb chill, indbegrebet stivelsesholdige tekstur og smag af kartofler og pasta komfort. Madlavning kartofler med pasta, kræver dog et par enkle trin til at holde de stivelsesholdige ingredienser bliver en størknet rod. Ved hjælp af nudler i stedet for pasta figurer, såsom rotini eller fusili, giver også mulighed for spaghetti at blive opdelt i mindre, mere håndterbare madlavning størrelser, der passer til de forskellige metoder til madlavning hakkede kartofler og spaghetti sammen.

Væsker

Simre kartoflerne i en gryde med saltet vand før du tilføjer pasta. Afløb efter madlavning og tilsæt kartofler og spaghetti til en suppe eller gryderet som ønsket. Alternativt, holde madlavning flydende i en gryderet eller simre det indtil det er reduceret til en tykkere konsistens til at oprette en sauce. For eksempel, lad det simre en marinara sauce med kartofler og pasta til at oprette en tyk og lækker one-pot måltid.

Kogetiden

Længde af tid til madlavning kartoflerne før du tilføjer pasta afhænger af størrelsen af de enkelte stykker af hakkede kartofler. Større stykker vil koge langsommere og mindre stykker, hurtigere. Den gennemsnitlige tid til madlavning hakkede kartofler, når i bide-størrelse stykker, er omkring 10 minutter til en småkoge. Tilføj pasta, når kartoflerne er gennemsigtig i kanterne, men ikke kogt igennem, omkring seks til otte minutter i deres samlede tilberedningstid. Dette vil hurtigt kog pastaen og sikre, at kartoflerne er kogt på det tidspunkt pastaen er al dente.

Overvejelser

Afhængigt af fadet, kan en række forskellige varianter ledsage spaghetti og kartofler. Disse kan variere fra traditionelle italienske urter fra basilikum til oregano til estragon, for en gryderet; ingefær og kinesiske fem-krydderi mix, for en gryderet. En række forskellige grøntsager eller kød kan også blive tilføjet under tilberedningen, eller når kartofler og pasta er færdig madlavning. Lad den kogte spaghetti og kartoflerne køle helt salater, og derefter kaste med en cremet dressing og salat greens.

Alternativer

Kog pasta og hakkede kartofler separat og derefter tilføje dem sammen til kun genopvarme dem for en suppe. Dette vil holde væsker fra fortykkelse mens madlavning. Alternativt, placere den kogte pasta, kartofler og andre ønskede ingredienser, såsom løg eller grønne bønner, i et fad. Bring vand i kog og hæld over indholdet af fad, indtil de er dækket. Bages i ovnen, dækket, for en time.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com