Kabinen Resorts i Wisconsin på søen Winnebago

Kabinen Resorts i Wisconsin på søen Winnebago

Som den største ferskvandssø i Wisconsin er søen Winnebago en favorit destination for fiskere, sejlere og campister. Beliggende i den centrale region i staten, omfatter byer, der omgiver søen Oshkosh, Fond du Lac, Neenah og Menasha. Besøgende til området kan finde en bred vifte af indkvarteringsmuligheder herunder, hoteller, campingpladser og hytter.

Willows Resort

Willows Resort er beliggende på bredden af søen mellem byerne i Fond du Lac og Oshkosh. Gæsterne vil nyde adgang til mange naturstier på som dyr entusiaster vil nyde de lejlighedsvise glimt af hjorte, svaner, sangfugle, skaldet ørne og en bred vifte af vandfugle. Resortet tilbyder også en bred vifte af både og motorer tilgængelige til leje. Både en - og to-værelses hytter er tilgængelige på Piletræerne og omfatter sådanne faciliteter som små køkkener, møblerede sengelinned, trækul Grill, aircondition og farve tv. Selvom dyreelskere kan nyde wildlife på resort, bør gæster bemærke, at The Willows har i øjeblikket en streng "ingen kæledyr" politik.

Willows ResortN9103 Lake Shore Dr.Van Dyne, trådløs 54979920-921-2033thewillowsresort.com/

Høj klippe State Park

For feriegæster, der foretrækker let adgang til state park faciliteter, findes der hytter på høj klippe State Park langs den østlige kystlinjen af søen. Parken byder på to kørestolsbrugere kabine muligheder at vælge fra. Den første og største af de to hytter sover op til seks personer. Dens funktioner omfatter en screenet i våbenhus, lav-tælleren køkken med mikrobølgeovn, komfur og køleskab, varme, aircondition og eget badeværelse med massagebruser kørestolsvenlige. Den mindste af de to kabine indstillinger sover kun fire, og er kendt som "Rustik", som det ikke har nogen køkken eller badeværelse. Dens funktioner omfatter en åben veranda, offentlige bruseren og toilettet adgang og udvendige brand ring.

Høj klippe State ParkN7630 State Park Rd.Sherwood, trådløs 54169920-989-1106

Eden KOA i Fond du Lac

Eden KOA er beliggende på den sydlige bred af søen Winnebago nær Fond du Lac. Tilbyder en kabine erfaring, der er tættere på camping end et Feriehus, give Kamping Kabins på KOA lidt mere end et solidt tag over deres gæsters hoveder. Lejere af disse boliger bliver nødt til at forsyne deres egne soveposer, håndklæder og toiletartikler. Mens hytterne selv er rustik, tilbyder Resortet en bred vifte af faciliteter, herunder adgang til en swimmingpool, spabad, sauna, spillehal, en hoppe pude og gratis trådløst Internet.

Eden KOA i Fond du LacN4177 Cearns Ln.P.O. Box 356Fond Du Lac, WI 53019920-477-2300


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com