Cellulite Stretching øvelse

Cellulite er bedst elimineret med cardio øvelse. Konsekvent cardio forbrænder kalorier og fedt, der vil mindske din fedtprocent og hjælpe med at ødelægge cellulite. Stretching hjælper dig udøve konsekvent og bryde op de områder, hvor bindevævet har forårsaget cellulite.

Yoga

Yoga er fremragende til at reducere cellulite. Det forbedrer også din fleksibilitet og styrke. Manglende cirkulation i benene er en af de vigtigste årsager til cellulite og yoga vil bidrage til at øge omsætning. Yoga vil strække hele din krop, herunder de steder, hvor din cellulite ligger. Lære stillingerne i klasser eller fra dvd'er og derefter bruge ekstra tid på dem, at strækker de områder hvor du har cellulite, da dette vil være den mest effektive måde at støtte i at slippe af med cellulite.

Udspænding og Cardio

Da daglige cardio vil hjælpe dig med at tabe cellulite, ønsker du at gøre alt, hvad du kan for at holde på den. Udspænding før og efter en cardio vil workout reducere muskelømhed og skader. En skade eller intens ømhed vil komme i vejen.Stretching varmer op dine muskler før motion for at forberede dem til mere intens motion stress. Udstrækning øger blodcirkulationen. Efter en workout, stretch for at køle ned og nedbringe din puls, langsomt og sikkert. Din varme op strækker skal vare i mindst 10 minutter. Sørg for at medtage strækninger til din nederste del af ryggen og ben, da dette vil være sikker på at sikre blodgennemstrømningen til benene og forhindre flere cellulite.

Nederste del af ryggen og ben strækninger

Der er mange øvelser, som du kan gøre for at strække din lænd og ben. En let strækning du kan gøre er at nå til tæerne, enten i en siddende eller stående stilling. Stå op med dine fødder hip-bredde fra hinanden og bøjer fremad i taljen. Nå for dine tæer og bøj knæene, hvis du skal. Slappe af din hals, og suge dine mavemuskler. Du kan også sidde op direkte på gulvet og udvide dine ben foran dig. Skub hænderne ned dine ben og nå så langt som du kan. Bøj knæene, hvis du skal. Hold hver strækning til et minimum for 30 sekunder og Træk vejret dybt. Prøv at gøre et par minutter af marcherende i sted eller anden form for aerob træning først til yderligere varme op dine muskler.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com