Smør fløde glasur som en Crumb frakke

Smør fløde glasur som en Crumb frakke

Kage krummer er som udsmykning debris. Du bunke en batch af glat buttercream på toppen af en kage og begynde at sprede det kun for at se utallige krummer sidder fast på overfladen. Uanset hvor meget du sprede glasur omkring de forblive integrerede og umuligt at ignorere. Hvis du anvender buttercream i lag, men kan du fælde krummer nær kagen derefter oprette et billede-perfekte overflade med en tvangsarv frosting.

Undgå overskydende krummer

Krummer er uundgåelige, når du frost en kage. Men du kan tage skridt til at minimere mængden af krummer, der udvikles, så det er lettere at anvende en effektiv crumb frakke. Kage er mere tilbøjelige til at krumme hvis det er stadig varmt. Tillad kage afkøle til stuetemperatur før du fjerner det fra panden, samle det eller glasur det. Sprede glasur på kagen genererer friktion, der bryder krummer gratis. En cool kage er mindre tilbøjelige til at give krummer end en varm kage.

Forberede Buttercream

Hæld cirka en fjerdedel af din buttercream i en separat skål. Tilføje en lille mængde af varmt vand til tynd buttercream lidt. Tyndet glasur skal være bløde og stadig uigennemsigtig. Ikke tynd det ind i en semi-gennemsigtige glasur. Det skal forblive fast nok til at bo, hvor du anvender det; Det bør ikke køre. Regelmæssig buttercream tendens til at være tyk og stiv, og det er mere tilbøjelige til at forårsage overskydende smuldre hvis du anvender det til at nøgne kage. Tyndet buttercream er lettere at sprede. Mens glasur ville være det nemmeste topping til at anvende og kan blive en succes på fældefangst alle krummerne, ville det være vanskeligt at anvende buttercream ovenpå en glasur top coat.

Anvende Crumb frakke

Fjern de afkølede kager fra deres pander og anvende regelmæssig, unthinned buttercream mellem lagene. Sprede en klat af tyndet buttercream på overfladen af kagen med en frosting spatel eller smør kniv. Spred frosting i lang glat strøg. Forvent krummer kan ses i dette lag af frosting. Dyp spatel i varmt vand og derefter tørres det af med et stykke køkkenrulle til at fjerne overskydende frosting. Oprustning på klingen kan trække krummer løs på overfladen af kagen. En varm kniv spreder frosting mere jævnt. Fortsætte med at anvende tyndet buttercream over hele overfladen af kagen. Crumb pelsen bør være relativt tynde--patches kage kan være synlige gennem frosting. Lad crumb pelsen tørre, før du anvender top coat.

Anvende en Buttercream Top Coat

Spred den regelmæssige buttercream på kage i korte strøg. Fortsæt skylning og aftørring kniv mellem streger. Top coat bør indeholde langt over halvdelen af buttercream, som du startede med. Ved at anvende en masse buttercream i korte skal strøg, den store mængde af det andet lag fælde enhver resterende løs krummer. Når du har dækket hele kagen med et andet lag af frosting, kan du bruge længere slagtilfælde for at selv overfladen af kagen.

Vælg en alternativ Topping

Buttercream crumb frakker er god primere for mange kage toppings. Det er lettere at anvende enhver tyk, smørbare topping som is, pisket fløde eller en glasur, der indeholder mix-ins, hvis du anvender en crumb frakke på forhånd. Valsede fondant overholder frosting mere effektivt end det klæber til nøgne kage. Hældte toppings såsom karamel eller ganache også jævnt fordelt over en crumb frakke så længe som topping er ikke for varm, som kunne smelte buttercream og få det til at køre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com