Hvordan til at hugge Parsely

Hvordan til at hugge Parsely

Persille kan gøre langt mere end ser smuk på en plade eller ved siden af en skål suppe. I stedet, det virker godt som et strejf af smag i mange krydrede retter. I stedet for herunder en hele kvist persille, dog bruge lettere spiselige dele. Én mulighed, især med italienske persille, er at sprede et par hele blade over den færdige parabol. Når du bruger krøllet hak persille – eller hvis du blot ønsker mindre stykker--persille ind i små bidder skal bruges som pynt.

Instruktioner

• Skyl persille grundigt i kølige, rindende vand. Ryst den forsigtigt for at fjerne det overskydende vand, derefter enten lad det lufttørre. eller tør det forsigtigt med køkkenrulle eller en ren køkkenrulle.

• Fjern blade fra stilke, hvis du bruger italienske persille. Du kan vælge bladene i hånden eller skrabe dem ud med en kniv. For at fjerne dem i hånden, plukke ud blade du har brug for, eller fatte spidsen af en stængel med den ene hånd, knivspids det med anden hånden og køre fingrene klemt ned stokken. Dette vil fjerne bladene. For at fjerne bladene med en kniv, skal du holde persille flok med sin spids rørende et skærebræt. Køre kniv ned på ydersiden af den flok at barbere bladene. Hvis du bruger krøllet persille, behøver du ikke bekymre dig om trække ud for hvert enkelt blad. I stedet, skal du blot fjerne enhver relativt tykke stængler.

• Samle persille i en bunke på din Skærebrættet. Hak det i stykker af din ønskede størrelse, enten med en simpel sønderdeling bevægelse eller ved at sætte en hånd på enden af kniven og vuggende kniv frem og tilbage. Flytte kniven gradvist i hele bunken af persille som du klippe det for at sikre du hugge alle persille jævnt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com