Italiensk Restauranter i Conway, AR

Conway, Arkansas er cirka 24 miles nordvest for North Little Rock i Faulkner County. Besøgende til Conway med en trang til italiensk mad kan finde en bred vifte af spisemuligheder i byen. De italienske restauranter i byen er placeret primært i downtown området omkring eg og Forside gader eller i den vestlige ende af byen i nærheden af University of Central Arkansas.

Michelangelos italienske Ristorante

Michelangelos italienske Ristorante er på Oak Street i downtown Conway. Alle saucer bruges på restauranten er lavet på stedet, herunder ristede hvidløg flødesauce. Denne sauce serveres med grillet kylling, soltørrede tomater, champignon og penne i Milano signatur pastaret. Restauranten er også kendt for sin pizza, som er bagt i en træ-fyret ovn og fås i fem specielle sorter som tre-ost. Restauranten har en komplet bar.

Michelangelos italienske Ristorante serverer brunch om søndagen, frokost tirsdage gennem lørdage og middag om aftenen. Forbehold er foreslået. Til udendørs spisning og en visning af Conway, mens du spiser, anmode om en tabel på restaurantens udendørs terrasse. Afslappet påklædning er hensigtsmæssigt. Den nærmeste parkeringsplads er langs gaden.

Pasta House

Pasta House er placeret på Dave Ward drev, mindre end en halv mile vest for Central Arkansas University campus. Restauranten blev tildelt "Bedste italienske Restaurant" i Conway af læserne af Maumelle skærm og fik titel af "Bedste italienske Restaurant" i Faulkner County af læserne af bjælkehytte demokrat.

En Fremhævede entrée er Emmanuel seafood special, som består af calamari, rød snapper, muslinger, tomater og oliven sauteret i hvidvin, kastet i tomatsauce og serveret over pasta. For at afslutte måltidet, kan du prøve restaurantens signatur gulerodskage. Restauranten har en komplet bar og tilbyder natlige middag tilbud.

Pasta House serverer frokost og middag mandag til lørdag og er lukket hver søndag. Forbehold er ikke taget. En ventetid er muligt på grund af sin lille størrelse, så overveje at spise under lavtakstperiode dining timer, hvis du har brug at spise hurtigt. Afslappet påklædning er hensigtsmæssigt. Restauranten har en menu, høje stole og booster sæder. En onsite parkeringsplads er tilgængelig.

Due Amiche Italian Restaurant

Grund Amiche italienske pizzarestaurant er beliggende i en strip mall shopping plaza på Dave Ward drev. Dens placering er ca en mile øst for Central Arkansas University campus. Som restaurantens navn antyder, er pizza husets specialitet. En Fremhævede pie er Romano, som har to lag af skorpe fyldt med pølse, canadiske bacon, pepperoni, hamburger, tomatsauce og ost. Til frokost tilbyder restauranten en menu til reduceret pris med mindre-størrelse entrees ligesom lasagne og hummer ravioli.

Grund Amiche italienske pizzarestaurant serverer frokost og middag tirsdag til søndag. Restauranten er lukket hver mandag. Forbehold er ikke påkrævet. Afslappet påklædning er normen. Rigelig parkering er til rådighed i strip mall masse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com