Michigan nationale campingpladser

Michigan nationale campingpladser

Michigan er hjemsted for 36 nationale, eller federal, campingpladser, der forvaltes af USDA Forest Service, US Army Corps of Engineers og National Park Service. Campingpladser er placeret i Michigans nationale skove. Campingpladser omfatter primitive camping, backpacking websteder og hytter. Campingpladser kan være placeret i backcountry, nær national strande eller i naturområder.

Ewing punkt spredt campingplads, Hiawatha National Forest

Ewing punkt Campingpladsen ligger ved søen McKeever. Den primitive campingplads, der ikke er drikkevand, er beliggende på en skovklædt naturskønne punkt. Ewing punkt campingplads beskrives som rustik og aktiviteter kan nævnes svømning, vandreture og fiskeri. 132-acre McKeever søen har en båd rampe og campingpladsen har picnicborde, brand ringe og pit toilet. Campingpladsen er lukket fra December til April. Campister adgang til campingpladsen ved en smal 20 fods bro.

Ewing punkt spredt campingpladsUSFS, Munising Ranger District400 E Munising Ave.Munising, MI 49862906-387-3700

Lake Michigan i Manistee, Huron-Manistee National Forest

Lake Michigan Campingpladsen ligger i nærheden af Lake Michigan kysten i et rekreativt område med vandre- og cykelstier. Campister kan fiske i Lake Michigan eller besøge den nærliggende strand. Der findes en legeplads for børn. Stedet har komfort stationer, flush toiletter, drikkevand og svømning. Et par steder kræver ikke forbehold, men andre kræver forbehold fra midten af maj til oktober 1st.

Lake Michigan i ManisteeLavere halvø, MI231-723-0141

Marion søen gruppe websted, Ottawa National Forest

Forbehold for Marion søen accepteres 15 maj til September. Webstedet giver ikke elektricitet eller kloak hook-ups. Webstedet, som er i nærheden af Marion Lake beach, kan rumme grupper på op til 100 personer. Forbehold er taget fra 15 maj gennem September 30. Marion søen gruppe hjemmeside er tilgængelig for stor gruppe og familiesammenkomster på op til 100 personer. Sitet giver brand ringe, picnic tabeller og parkering. Aktiviteterne omfatter vandring, kajak og bær-picking.

Marion søen gruppe hjemmesideMarion Lake Rd.Watersmeet, MI 49969906-358-4551

Syd Manitou gruppe, sovende Bear Dunes National Lakeshore

Denne campingplads tilbyder backcountry camping som kræver campister til at bære deres udstyr til campingpladsen. Campister nå Manitou Sydøen med færge eller privat båd. Campister skal reservere websteder for grupper af 5 til 20, men mindre grupper kræver ikke en reservation. Webstedet har ingen elektricitet og tillader kun telt camping. Parken er åben hele året sammen med sine tre backcountry campingpladser. Faciliteter omfatter en comfort station, drikkevand, brand ringe og en ranger station. Stedet har en vandresti og et fyrtårn.

Syd Manitou gruppeLeland havn & W. floden St.Leland, MI 49654231-326-5134

Widewaters campingplads, Hiawatha National Forest

Widewaters ligger på Indian River. Campister kan nyde fiskeri, Kanosejlads, vandring og cykling. Campingpladsen har ni primitive campingpladser med ildsteder og picnic tabeller, men ingen elektricitet eller kloak hook-ups. Campingpladsen har en hosted komfort station og tilbyder trailhead parkering. Drikkevand er tilgængelige og websteder har anløbsbroer og adgang til floden og søer. Campingpladsen tager ikke forbehold.

Widewaters campingpladsWetmore, MI 49895906-387-2512

Tips

Reservation.gov kræver registrering på deres hjemmeside med National Recreation Reservation Service til camping reservationerne for føderale campingpladser.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com