Vejledning i madlavning en gris på et gaskomfur

En gris er en stor og tyk stykke kød, der kræver specielle madlavning til at forberede kødet effektivt. Processen med madlavning en gris er relativt ligetil, så længe alle de nødvendige udstyr er tilgængelige. En metode til at koge en gris er med et gaskomfur. Gaskomfurer er store grill, der er designet til at køre ved hjælp af propangas. Propangas giver konsekvent og kontrolleret varme. Det er vigtigt, at enkeltpersoner ved, hvordan man laver en gris, således at kødet er kogt helt og smager godt.

Instruktioner

• Forskning gas grill, der er designet specielt til madlavning en gris. Købe et grill, baseret på den gennemsnitlige størrelse af gris, der vil blive kogt i enheden.

• Opsætning af grillen og købe flere propan gastanke. De fleste gas grill, der er designet til at koge svin kræver to propan tanke. Det er tilrådeligt altid at have en ekstra tank, der er fuld i tilfælde af en af tankene løber ud under grilling processen.

• Køb en hel gris, der vil passe ind i gaskomfur. Søg online for at finde en lokal slagter, gård eller købmand, der sælger hele svin. Hvis din hel gris er uden skind, skal du marinere og baste kødet.

• Placere hele grisen i en stor metal pan for at forberede madlavning. En gris skal først være marineret, og derefter konsekvent smurte hele tilberedningen for at det man laver ligeligt. De fleste gris komfurer er indstillet til mindst 275 grader og kræver en vis mængde af kogetiden, som er baseret på vægt af grisen.

• Varm grillen og derefter placere grisen inde. En gris skal koges en time for hver 15 pounds af kød. Kontrollere gris konsekvent for at sikre, at det madlavning jævnt.

• Holde et kød termometer dybt ind i gris omkring en time før tilberedningen er færdig. Grisen bør være mindst 160 grader til at garantere, at det har kogt grundigt. Forsigtigt fjerne grisen fra komfuret og lad det sidde i et par minutter før udskæring og servering.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com