Grill restauranter i staten Washington

Grill restauranter i staten Washington

Udover sin oceaniske klima, Starbucks, og langt strækker bjerge intervaller, kan Washington State også prale om sit grill restauranter. Selvom Washington er geografisk langt fra områder i syd, bedre kendt for grilling kulinariske kunst, har Washington et betydeligt antal af grill destinationer. Både i Seattle, Spokane, Vancouver, Tacoma, Bellevue, eller enhver respektive storbyområder, er der en restaurant for at tilfredsstille enhver trang til lækre grill.

Milt's BBQ

Beliggende i byen som aktier sit hjem hos Microsoft hovedforretning, Redmond (i Seattle hovedstadsområdet) er også hjemsted for Milt's BBQ. En primær grill destination for Redmond lokalbefolkningen, Milt's menu funktioner Grillet oksekød, kylling og svinekød sandwich, alle med varierende muligheder. Ud over Milts selvstændige proklameret "lækre" ribben er burgere også på menuen. For at supplere din måltid, vælge mellem klassisk grill sider som kartoffelsalat, coleslaw, baked beans og cornbread. Milt's BBQ ikke glemme at inkludere klassiske godbidder som sweet potato pie, pecan pie og peach og pear Skomagere, blandt andre elementer, på sin dessert menu.

Milt's BBQ15163 NE 24Redmond, WA 98052(425) 643-4443miltsbbq.com

Stan's Bar-B-Q

Stan's Bar-B-Q har ære at blive kåret som den bedste grillrestaurant i staten Washington. Fundet i Issaquah, en by i nærheden til Bellevue, forbereder Stan's Bar-B-Q velanskrevne grillsandwich, som The Chief (hickory røget oksekød), The Cowboy (trak svinekød) og The Pig (røget skinke). En fuld bar af øl og vine, Deltag lånere af Stan's Bar-B-Q i nyde levende underholdning, eller hepper på Seattle Seahawks i løbet fodboldsæson.

Stan's Bar-B-Q58 front StreetIssaquah, WA 98027(425) 392-4551stansbarbq.com

Goldies Texas stil grill

Goldies Texas stil Grill er hvor de autentiske smag af Texas og Louisiana mødes i Vancouver, Washington. Svinekød ribben, kylling drummettes, trak svinekød og oksekød bryst er blandt sandwich på menuen, og lånere kan også nyde disse valg som en del af en kombination plade. Sider omfatter kylling-flavored ris, hjem stil kartoffelsalat og barbecue bønner. Til dessert, nyde sweet potato pie. Goldies Texas har en endnu mere ekspansiv forplejning menu, der indeholder en matrix af Cajun favoritter.

Goldies Texas stil grill11200 NE 4. almindeligVancouver, WA 98662(360) 909-3454goldiesbbq.com

Røde løve BBQ & Pub

Med et udvalg af helt hjemmelavet sider og happy hour-priser, som fortsætter hele dagen, er Red Lion BBQ & Pub et valg destination for at se sportsbegivenheder i Spokane. For at supplere de lækre sider og billige drinks, roser Red Lion sig af nogle af de bedste Grill i alle Spokane. Forretter omfatte varm rib bits, hertug bøf bits, buffalo vinger og selv nachos. Sandwich som Ruben, grill kylling med provolone og røde løve klubben kommer med en side fra Red Lion menu hjemmelavet markeringer som cornbread, coleslaw, og øl voldsramte løgringene. En børnemenu er også tilgængelig.

Røde løve BBQ & Pub126 North DivisionSpokane, WA 99202(509) 835-5466redlionbarbeque.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com