Deponering for Laser hårfjerning

Når det kommer til laser hair removal behandlinger, er mange forbrugere usikker på, hvorvidt de bør tip for denne service. Nogle ser det som en medicinsk procedure og afstå fra deponering; nogle føler, at omkostningerne ved behandling, tippe den rette procent virker som alt for meget; og nogle føler, at selv om det er en service, deponering er unødvendige. Her er nogle retningslinjer, som vil tillade dig at føle tillid om deponering for laser hair removal behandlinger.

Instruktioner

• Forskning din stat retningslinjer. Deponering for laser hårfjerning kan være en tricky business for nogle. I hele USA er der forskellige regler for laser hårfjerning afhængigt af hvilken tilstand du bor i. Mens nogle individer vil besøge en læge kontor for deres behandlinger, andre vil være at gå til en salon. Laser hårfjerning er i vid udstrækning betragtes som en medicinsk procedure uanset hvem der udfører behandlingen. Personer ville ikke synes at give deres læger, tandlæger eller dermatologer en spids, så den logiske tankegang ville være ikke give din laser tekniker en tip enten.

• Finde ud gennemsnitlige lønskala for laser teknikere. I USA er det almindelig praksis at aflæsse nogle individer, baseret på deres lønsats. Servere og bartendere gøre meget mindre end mindstelønnen pr. arbejdstime, de regner derfor i høj grad på deres tips til overlevelse. I laser business, læger, sygeplejersker, medicinsk æstetikere og laser teknikere er betalt godt over mindstelønnen, derfor tips er ikke noget, de kræver.

• Gøre math. Gennemsnitlige deponering skala i USA er 20 procent. Hvis du betaler for en fuld ben laser hair removal pakke, du afskalning ud i op til $2.000 til $3.000. Tyve procent af $3.000 er $600; der er alt for meget for et tip. Hvis du føler det nødvendigt at tippe din laser tekniker, tip som du ville en frisør, $5 eller $10 er mere end nok til den tid, de brugt til din behandling.

• Check tegn. Oftentimes, således at kunder ikke føler sig forpligtet til at aflæsse, vil laser Centre sende meddelelser med angivelse af at du ikke er forpligtet til at aflæsse. På den anden side, hvis Centre accepterer tips, de vil have noget sendt, siger: drikkepenge ikke inkluderet i behandlinger. Hvis du besøger et center og ser ikke et tegn på sendt, er du velkommen til at bede alle, der arbejder om deres tipping politik. At vide vil op foran spare en masse tid og forværring gad vide hvorvidt eller ikke at tip.

• Spørg venner og familie. Hvis du er ny til laser hårfjerning og er usikker på, om du skal tippe, spørge dem, der allerede har gennemgået behandling. De vil være i stand til at dele med dig uanset om deponering er nødvendig på særlige facilitet du vil besøge.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com