Hvordan at være en bedre tønde Racer

Hvordan at være en bedre tønde Racer

At blive en succesfuld tønde racer involverer mere end kører hurtigt og dreje. En vellykket tønde racer har kontrol over sin hest på alle tidspunkter, og kan hastighed op og langsom ned i løbet af et øjeblik. Mange mennesker begår fejlen at bore tønde mønster gentagne gange i et forsøg på at forbedre, men med heste, der er skabninger af vane, denne intense boring kan føre til flere problemer end det løser. Læs videre for at lære at være en bedre tønde racer.

Instruktioner

• Praksis mønster på en gåtur og løbetur. Det mønster, der anvendes i tønde racing er altid den samme. Det er vigtigt at blive komfortable ride gennem mønsteret før du tilføjer hastighed. Ved at praktisere mønster på en gåtur og løbetur, du lære Hvornår man skal begynde at spørge din hest til at slå og hvis han har en tendens til at fremskynde, ænder ud eller handle frække på ethvert tidspunkt af mønsteret.

• Forbedre din hest smidighed. Fleksibilitet er vigtigt for din hest til at køre mest effektivt. Hesten skal slå igennem hele hans krop, danner en C-kurve, omkring hver tønde. Alt for mange gange, smidighed er overset, og konkurrence hest slår tønden med hans hoved, krypterer gennem tur med hans forben, og har hans bagfjerdinger bagud. At øge hastighed omkring vender regelmæssigt ride din hest i store og små cirkler, figur ottere og serpentiner, både i arenaen og i åbne områder. Sørg for, at du arbejder hver side lige så.

• Lære din hest til at lytte. Hvor ofte har du set en konkurrence hest kører direkte til den første tønde, kun at gå glip af turn og hovedet til slutningen af arenaen. Alle naturlige hastighed i verden vil ikke hjælpe dig, hvis din hest ikke lytter. Øvelser såsom ændringer af gangarter, stoppe og dreje, sikkerhedskopiere og jogging off kan hjælpe lære din hest vigtigheden af at lytte til dig.

• Øge din hest hastighed. Det er muligt at øge din hest naturlig hastighed ved at øge sin kondition og styrke. Ligesom track atleter motion for at øge deres mund hastighed, du kan gøre det samme for din tønde hest. God horsemanship dikterer, at du ikke kører en hest i jorden, men der er en bred vifte af øvelser du kan gøre for at fremskynde op din hest. Trav og loping op bakker styrke bagparten og lange, afslappede Galoplyde øger aerob kapacitet.

• Få komfortable ridning på hastighed. Når du har din tønde hest tunet op, er det vigtigt at være komfortabel, ridning på hastighed. Det er en skam at tilbringe tid raffinering din konkurrence hest hastighed kun for at tage tilbage på hans mund og ikke lade ham køre under en konkurrence på grund af nerver. Galop med venner på en åben mark og alene i arenaen er fremragende måder at blive fortrolig med hastighed uden at bore tønde mønster.

Tips & advarsler

  • Tage regelmæssige pauser fra kører mønstre til trail ride eller banalisere langs en rolig rode.
  • Ikke over praksis tønde mønster.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com