Instruktioner til at bære Du klude

Instruktioner til at bære Du klude

En du rag er et stykke stof, der ligner en bandana og bruges til wrap håret af både mænd og kvinder. Du klude har været forbundet med hip-hop kulturen, men er ikke eksklusivt til det. Enhver, der ønsker at holde håret væk fra ansigtet kan bruge en du rag. Du kan få du rag look ved hjælp af en bandana eller tilsvarende formet stof, men du vil få de bedste resultater, hvis du køber en faktiske du rag.

Instruktioner

• Saml dit hår i en lav hestehale og Fastgør det med et elastisk hestehale band. Du kan også fletning håret. Hvis du er en kvinde, kan du lade dit hår ned, hvis du ønsker. Punkt i en du rag er imidlertid en del stil og del funktion. Sætte dit hår i en hestehale, hvis dit mål er at holde dit hår væk fra dit ansigt.

• Placer du rag på din hovedbund så længe uafgjort brikker falder på din hals og den forreste del af du rag hviler nær din pande. Hvis du bruger en bandana, fold det i en halv trekant. Placer den lange lige side, hypotenuese af trekanten, på din pande, så de to andre sider af bandana falde i nærheden af din hals.

• Træk båndene tæt på halsen. Hvis du bruger en faktiske du rag, opdrage båndene rundt i din pande og tilbage din hals før binde rag i en knude eller bue. Dette vil give dit du rag en strammere pasform. Hvis du bruger en bandana, har du kun nok materiale til at binde to bandana enderne i en knude i nakken af halsen.

Tips & advarsler

  • Købe en overdimensioneret bandana for at have lidt ekstra stof at arbejde med når binde det i typografien du rag.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com