Hvordan man slår beskadiget hår til lige, silkeagtige hår

Du bliver nødt til at investere tid og penge at gøre beskadiget hår til glat og silkeagtig hår. Selvom nogle kemiske produkter kan straks rette og behændig dit hår, de har tendens til at være for barsk for beskadigede tråde. Den bedste måde at oprette silkeagtige hår er med ordentlig pleje og styling. Før du kan oprette glat og silkeagtig låse, slippe af med den stærkt beskadiget hår. Har en dygtig stylist trim split ender og beskadiget hår for de bedste resultater.

Instruktioner

• Brug en skånsom og fugtgivende shampoo til at rense dit hår. Vådt dit hår med varmt vand og massage shampoo i dit hår og hovedbund. Skyl håret godt.

• Brug en dyb, olie-baserede balsam til at fugte dit hår. Massage en stor mængde balsam til dit hår og hovedbund. Placere en badehætte over håret og lad balsam suge ind i dit hår i 10 minutter.

• Skyl de fleste af crimperen fra dit hår med varmt vand. Tænd for vandet for at køle og skyl dit hår i en yderligere 30 sekunder.

• Klem forsigtigt det overskydende vand fra håret. Wrap dit hår i et håndklæde og forsigtigt DUP det tørt hår. Holde klappede dit hår med håndklæde, indtil dit hår er fugtigt, ikke vådt.

• Sæt en føntørrer, med en diffuser tilknytning til lav. Hold føntørrer mindst 4 inches fra dit hoved og langsomt tørre dit hår. Som dit hår begynder at tørre, brug en flad børste til forsigtigt trække håret lige.

• Bruge en flad pensel til at rede ud dit hår, når det er tørt. Når dit hår er børstet, bør det ud glat og silkeblød.

Tips & advarsler

  • For at holde dit hår silkeblødt, bruge en dyb-conditioning behandling mindst en gang om ugen. Opretholde en sund kost, holde hydreret og undgå barske stylingprodukter. Hvis du har et problem med kruset eller kedeligt hår, bruge en lille anti-frizz og/eller glans serum. Sted et par dråber serum på hånden, når dit hår er klappede med et håndklæde, men inden føntørring. Børste dine fingre gennem dit hår til streak serum over dine tråde. En gang dit hår tørrer, dine tråde vil forblive glat og silkeblød.
  • Jo mere du føntørre, curl, jern eller krympe dit hår, jo mere du beskadige den. For at holde dit hår sundt for naturligt silky tråde, undgå brug af opvarmet styling instrumenter når det er muligt. Hvis du prøver at glatte hår, der har stramme krøller, kan du nødt til at bruge kemiske glatning produkter til at hjælpe slappe af og glatte krøllet trådene. Men prøv konditionering og føntørring teknik til glat hår, før du bruger nogen barske produkter.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com