Abs øvelser med Resistance Bands

Spørgsmålet er ikke "hvem ønsker en oppustet mave", men "hvem ønsker ikke en flad mave." Alle føles bedre med et sundt legeme, og hvis du ønsker for at tabe nogle vægt omkring din mellemnavn, abs øvelser med modstand bands er stedet at starte.

Før du begynder

Modstand band øvelser er designet til begyndere, eksperter og alle i mellem. Bands kommer i forskellige vægte, så du kan starte små og arbejde dig op. Hvis du har lyst til en udfordring, gå videre og bruge en tungere band. Hvis du ønsker at tage det lettere, Vær ikke bange for at bruge en lysere band. Her er nogle nemme øvelser designet til at styrke din core og abs. starte langsomt og arbejd dig.

Siddende Crunch

Denne øvelse hjælper dig med at få resultaterne af en stykket uden crick i din hals.Find en stol med lige ryg. Sidde oprejst med fødderne på gulvet og dine bånd svøbt rundt på bagsiden af stolen. Hold håndtagene af bandet. Og stramme op på disse mave muskler! Langsomt bøje frem indtil din krop gør en 45-graders vinkel med lårene. Langsomt sidde indtil din ryg er lige mod stolen. Gør omkring 15 til 25 reps, afhængigt af dit niveau og komfort zone.

Siddende Twist

Sidde på gulvet eller på en mat. Stræk dine fødder foran dig og sørg for, at dit knæ er bøjet. Sæt bånd omkring bunden af dine fødder og håndtagene, holde hænderne tæt sammen. Spænd maven og twist din overkrop til den ene side. Gå tilbage til din oprindelige holdning, pause og twist til anden siden. Holde ud for omkring 15 til 25 reps.

One-Arm bøjning

Denne ene er også temmelig simpel. Stå op og sprede dine fødder hip-bredde fra hinanden. Tag fat i din modstand band med begge hænder og lægge hænderne over hovedet. Holde din venstre hånd op og din højre hånd i en 90-graders vinkel. Sænke din højre hånd til siden, indtil din arm er på linje med dit bryst og sørg for du er ordregivende din mave og ryg muskler. Hold denne stilling for et øjeblik, og langsomt bringe din højre arm tilbage over hovedet. Gøre 15 til 25 reps.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com