AB træningsøvelser

Mavemusklerne er en gruppe af muskler, der linje midsection af kroppen, giver styrke til kernen og evnen til at vride og bøje kraftigt i taljen. En stærk kerne kan forbedre atletiske præstationer og hjælpe med at forhindre skade; hver fitness regime bør omfatte en ab øvelse rutine.

Crunches

En af de mest grundlæggende ab rutiner er en, der bruger forskellige typer af crunches at målrette mavemusklerne. Crunches er meget tilgængeligt, fordi de fleste mennesker kan udføre dem, selv med en lav grad af abdominal fitness. Hvis du har aldrig arbejdet ud din abs før, kan du begynde med en crunch rutine. For at gøre en standard crunch, lå på ryggen med fødderne fladt mod en væg. Placer dine hænder på tværs af dit bryst, så bøje op i taljen, indtil din skulderbladene kommer fra gulvet. Kan du røre dine albuer til dine ben, men det er ikke nødvendigt; Du skal kun gå op nok til at tvinge mavemusklerne til at fuldt ud udøve.

En variation af stykket er vride stykket. I stedet for at bøje lige op, bøje op og til den ene side, som om du vil røre ene ben med den modsatte albue. Dette vil engagere de skrå mave på siderne af din torso.

Med enhver øvelse, ab, bør du fortsætte gør reps eller holde positionen øvelse indtil abs bliver alt for trætte til at fortsætte. Dette er den bedste måde at opbygge styrke og fitness.

Planke rutine

Planken er en abdominal øvelse, det er et skridt op fra crunches med hensyn til sværhedsgrad og effektivitet. Hvis du har gjort crunches i et stykke tid og finde, at du skal gøre 50 eller flere crunches at få en god træning, kan du ønsker at bruge planken ud i stedet. For at gøre en standard planke, Antag en push-lignende stilling, med din krop, holdt oppe på dine tæer og underarme. Nu blot holde planke position, med din ryg og ben lige. Du vil føle en kraftig Brænd i din midsection som din abs arbejde samt træthed i dine skuldre, som dine arme holder din krop op.

Efter den normale planke, gøre en side planke for begge dine obliques. En side planke er gjort ved at afstivningsmateriel dig selv op på en underarm og out-step af de tilsvarende ben. Fra planke position, rotere din vægt på en af dine to underarme og tillader fødderne at slå på deres side.

Andre øvelser

Der er flere andre ab øvelser du kan bruge til at supplere din ab træning. En stor ab øvelse er at ligge på ryggen og løfter dine ben op et par inches samtidig holde dem lige. Hold dine ben væk fra jorden så længe som muligt. For at gøre træningen lidt nemmere, kan du rotere dine ben i luften, som om du rider en cykel.

Hvis du har adgang til et træningscenter, kan du bruge en dukkert bar eller kaptajn stol til at arbejde abs. Prop dig selv op med armene ved hjælp af dip bar eller kaptajn stol armlæn, derefter løfte knæene til brystet. For en hårdere træning, holde dit ben lige ud foran dig i stedet for at holde knæene bøjet når du løfter dem, men vær forsigtig, at du engagerende din abs snarere end din nederste del af ryggen.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com