Økoturisme certificering

Flere og flere bliver rejsende bevidste om konsekvenserne af deres turisme på miljøet. Økoturisme certificering er tilgængelig for virksomheder i turistsektoren, hvilket gør det nemt for turister at afgøre hvad outfitters, logi eller transport virksomheder er de mest grøn. Der er nogle ting at huske om økoturisme certificering.

Funktion

Økoturisme certificering indberetninger rejsende, som din virksomhed har været anerkendt som miljøvenlig og således ønskeligt for miljøbevidst turister.

Betydning

Mere end halvdelen af alle voksne i USA tilkendegivet, at de ville være mere tilbøjelige til at vælge en udlejningsbil, hotel eller flyselskab fra virksomheder, der er mere miljøvenlige, ifølge 2007 U.S. Travel Association og Y partnerskab statistikker citeret af bæredygtig rejse International, på internettet på www.sustainabletravelinternational.org/documents/sustainabletourismcertification.html.

Funktioner

Bæredygtig rejse International tilbyder bæredygtig turisme Eco Certification Program og en selvevaluering værktøj. Til certificering refererer programmet til minimum baseline kriterier fastlagt i partnerskabet for Global bæredygtig turisme. Andre økoturisme certificering forretninger opført af International Ecotourism Society omfatter Green Globe 2000, Blå Flag, Green Hotel Initiative, Kiskeya Alternativa, Alianza Verde Green Deal, PAN Parks og Smart Voyager.Analyse af møde certificering standarder er baseret på virksomhedens forretningsmodel, gæst erfaring, arbejdspladsen praksis og operationer, indkøb, energi og klima ledelse, og Fællesskabet virkninger.

Overvejelser

Luksushoteller kan også ansøge gennem bæredygtig rejse International til at modtage certificering, specielt for luksusindkvartering. Certificering omtales som luksus øko certificering Standard.

Fordele

Bæredygtig rejse International viser forbedrede rentabilitet af virksomheden, en bredere afsætningsmarked indanke ved at tiltrække miljøbevidste rejsende og bevare destinationer og kulturer som fordele til at få økoturisme certificering.

Advarsel

Trods de nævnte fordele, planeta.com, en økoturisme tidsskrift, noter, certificeringsprogrammer havde ikke, at deres undersøgelse, punkt leveres et troværdigt system for lokalbefolkningen og besøgende. Tidsskriftet erklærede også, at det tager omkring et årti af anmodninger og forbrugerbevidsthed til certificering til at blive omsættelige.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com