Hvad er destilleret eddike?

Hvad er destilleret eddike?

Undertiden affærdiges som blot en ingrediens for pickles eller salatdressing, har destilleret eddike mange anvendelsesmuligheder. Den klare væske er en lykkelig ulykke opdaget at have fantastiske muligheder. Fra mad til rengøring er VVS til healing, eddike et praktisk element at have omkring huset.

Historie

Ifølge eddike Institute, "franske sagde det rammende:"vin aigre"--hvilket betyder eddiken. Det er dens oprindelse, den opdagelse, at en tønde vin gået forbi sin tid havde henvendt sig til en vidunderlig ny produkt." Sukker i druesaft fermenteret for at gøre vin, der gæres til eddike. Eddikes rige historie har inkluderet medicinske anvendelser, vejbygning (Hannibal brugte det i sin episk tur tværs over Alperne) og opbevaring af fødevarerne. Gøre eddike fra næsten alle frugt eller grøntsag, der har tilstrækkeligt indhold af sukker til at støtte to-trins gæring, først til alkohol og derefter til eddike.

Proces

Hvidt destilleret eddike begynder som majs. Kombinere majs med vand og gære oprette majs alkohol. Det andet forarbejdningstrin tillader majs alkohol at gære indtil ingen alkohol tilbage. Hvis du filtrerer de resterende eddikesyre væske gentagne gange og fortynd det med minimum 4-procent surhedsgrad koncentrationen bemyndiget af den amerikanske Food and Drug Administration, har du eddike.

Varianter

Lave dine egne aromatiseret eddiker af lagt i blød urter i en flaske eddike. Indgyde frugtsaft, såsom Hindbær juice med eddike til at skabe en særlig smag.

Bruger

Bruge destilleret eddike til at rense. Afgå Vinduer og spejle streak-fri med skyllevand tilsat eddike. Klart fedtet messer hurtigt ved hjælp af eddike. Eddike kendere International tilbyder en bred vifte af rengøring tips bruger destilleret eddike.

Kæmpe fedt med eddike. ScienceDaily.com fremhæver en japansk undersøgelse, der peger på stærke indikationer at en kost rig på eddike kan forhindre nogle fedt gain.

Ekspert indsigt

Husholdningernes maven Heloise billethajer eddike som en multipurpose værktøj. Fra VVS til aromaterapi finder hun et utal af måder at bruge denne "grønne" rengøring værktøj. Hun har undersøgt det som en sikker desinfektionsmiddel og en lime remover.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com