Sådan Nyd en billig familieferie på Panama City Beach

Sådan Nyd en billig familieferie på Panama City Beach

Panama City, Florida er en af de fineste strande i verden. Sugary-hvide sand og klare smaragd vand er jeres hen til nyde en venlig fællesskab med god mad! Med nogle omhyggelig planlægning, kan din familie nyde en fantastisk strandferie, uden at bruge en formue. Denne artikel giver dig tips om hvornår du skal gå, hvor man kan bo, og hvad de skal gøre!

Instruktioner

Ved at gå: lokale accepterer, at den bedste tid på året at nyde stranden mellem Spring Break og sommer ferie. For lejer er dette det perfekte tidspunkt til at komme til Panama City Beach. Air temps er i 80 ' erne skal lave 90 's og vand temp er i 70 's. Vandet er døde-klar og parkeringspladser ved siden af stranden er nemt at finde. Denne gang er betragtes som en off-season, så hotelpriser er meget rimelige. Hvis børnene har aldrig været til havet, er det værd at tage dem ud af skolen for et par dage for denne sind-åbning eventyr.

Overnatning: mange meget nice hoteller og ejerlejligheder er tilgængelige på forskellige priser. Hvis du er på et stramt budget og ønsker at få den bedste værdi, bo i en ældre virksomhed, ON THE BEACH! År senere, vil ikke børnene huske, at du ikke bor på et firestjernet hotel. De vil huske de fabelagtige gange de havde med mor og far på stranden.

Best Beach: Alle strande i Panama City-området er stor. Hvis du får en hotel lige ved stranden, kan du nyde surf og solskin uden at komme for langt væk fra et badeværelse eller dine snacks. Når du er her, men skal du besøge St. Andrew's State Park. Tilbring dagen. Parken har en lavvandet lagune, sikkert for små børn at svømme, moler, hvorfra du kan snorkel eller fisk, en flot hvid sandstrand, en fiskemole, en natursti, (hvor du kan se rådyr og alligatorer), en båd rampe, historiske terpentin stadig og en billig bådtur ud til Shell ø.

Se en anden grund til Panama City Beach er berømt! Selv hvis ikke du er en fisker, er lokal begejstring for sporten smitsom! Gå til et fiskeri marina på Thomas drev at tjekke handlingen. Hver eftermiddag fiskerbåde vende tilbage til marinaen med dagens fangst, hundredvis af pounds af grouper og snapper ravfisk, bare for at nævne nogle få. Være der som de glade for lystfiskere og deres fangst losse.

Dan Russell City Pier. Mens i Panama City, skal du besøge den længste mole på Mexicanske Golf. Udsigt fra molen er spektakulære. Det er meget populært for lystfiskere fra hele USA med god grund. Bringe din fiskestang og tackle, hvis du er så tilbøjelige. For en pause i udendørs aktion er Pier Park lige på tværs af gaden, med unikke butikker og spisesteder.

Komme på vandet! Selv om det er bare en 3 eller 4 timers delfin observation tur, komme derud. TRIPs kan findes for mindre end $20 per person. Du vil aldrig blive den samme efter en oplevelse som denne.

Tips & advarsler

  • Springe attraktioner, der kan findes overalt, ligesom miniature golf!
  • Pas på farlige betingelser på stranden. Der er et flag-system, der advarer svømmere for aktuelle farer, som undertow områder eller tilstedeværelsen af marine liv.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com