Instruktioner for Remington Clippers

Instruktioner for Remington Clippers

Remington giver høj kvalitet hårklippemaskiner for professionelle såvel som enkeltpersoner søger for at holde deres hår pænt mellem ture til barber. Ved hjælp af hårklippemaskiner kræver en rolig hånd og evnen til at være stille i en længere periode. Mellem bruger, Sørg for at rengøre din neglesaks grundigt og gemme dem ordentligt. Vedligeholde din neglesaks godt vil når de er ikke i brug sikre, at de vare for snesevis af haircuts og trims.

Instruktioner

• Plug hårklippemaskiner til en stikkontakt. Snap på enhver længde vagter, som du gerne vil bruge. Justere placeringen af opskæring bladet ved at flytte håndtaget på siden af clippers. Tjek Hair Finder (Se ressourcer) for tips om hvordan man kan skære visse frisurer.

• Drej neglesaks til "On" position. Holde din hånd og hoved stille mens du skære dit hår. Start i toppen af dit hoved og flytte til siderne og bagsiden, slutter med bakkenbarter og nakken. Bruge de længste clipper vagter til toppen, og bruge gradvis kortere dem for siden af dit hoved. Tager off hår lidt efter lidt tilbyder større kontrol over din endelige frisure (du kan altid klippe mere hår, men kan ikke sætte den tilbage på). Bakkenbarter, bruge de korteste længde vagter. Tage afskærmning til at forme din bakkenbarter og rydde op i din hårgrænse i ryggen.

• Banke nogen akkumulere hår fra foran kniven hver par minutter mens der skæres. Drej clippers til "Off"-position, når du er færdig og fjerne længde vagt. Tag negleklipper fra stikkontakten.

• Slag i neglesaks til at befri alle fanget hår og børste alle hår fra mellem skære knive. Anbring en dråbe olie, såsom Wahl Clipper olie, på clipper knive med flaske til at holde dem smurt. Wrap op ledningen og gemme i det medfølgende etui.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com