Seafood Restauranter i Alexandria, Virginia

Alexandria, Virginia, ligger på bredden af Potomac. Det har en række seafood restauranter til at brødføde de lokale, der ifølge folketællingen i 2000 nummer lige under 130.000. Restauranter spænder fra opskalere dining virksomheder til down-home oyster leddene.

Hank's Oyster Bar

Denne lille restaurant med hyggelige siddepladser, trægulve og lav belysning er som uhøjtidelig som sit navn. Det har en søster placering i Washington, D.C., og begge lejlighedsvis være vært for levende musik. Menuen er østers tunge, med fisk og skaldyr kommer på halfshell, stegt på et fad eller i en New Orleans-stil po'boy. Der er også andre muligheder, såsom brændt kammuslinger eller hummer. Hver nat, serverer Hanks en vegetar og én ikke-fiskekød vare.

Hank's Oyster Bar

1026 King Street,

Alexandria, VA 22314

703-739-4265

hanksdc.com

Diagram House Restaurant

Denne upscale restaurant ligger på havnefronten. Indretningen er minimalistisk, med træborde og store panoramavinduer, så fokus forbliver på fisk og skaldyr samt udsigt over floden. Menuen byder på emner som "snapper Hemingway," coconut rejer og adgang til salatbaren. Diagram huset er åbent for brunch, komplet med røget fisk og mimoser. Anlægget byder på en lang vinkort.

Diagram House Restaurant

1 Cameron Street,

Alexandria, VA 22314

703-684-5080

chart-house.com

Flyvefisk

Denne munter restaurant har en forpost i Alexandria og en anden i Washington, D.C., begge er omfattet af kalkmalerier. Dagens fangst er kogt med dit valg af skalotteløg smør-Chablis sauce, miso pocheret eller smurt med en krydret harrisa kokos gnide og ledsaget af mango salsa. Der er også en fiskesuppe, Shepherd's Pie med ryggen fin, blå Krabbe klumper og strejf af gamle Bay eller ikke-fisk retter som bøf. Flyvefisk tilbyder et omfattende vinkort.

Flyvefisk

815 King Street,

Alexandria, VA 22314

703-600-3474

flyingfishdc.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com