Hvordan til at måle trykket i en Basketball

Hvordan til at måle trykket i en Basketball

I basketball sikrer korrekt lufttryk i bolden, det bounces og flyver ordentligt. National Basketball Association anbefaler, at presset skal være mellem 7,5 og 8,5 lbs. per kvadrattomme. Det er muligt at købe en særlig bolden trykmåler. For team trænere kan dette være det bedste valg, men de er dyre og kan ikke være tilgængelig lokalt. Du kan også bruge en pumpe med et indbygget manometer. Hvis ingen af disse er tilgængelige, kan du bruge en digital bil dæk gauge med en passende adapter.

Instruktioner

• Smøre gummi cement over tråde af inflationen nålen, pas på ikke for at få cement inde i kanylen. Indsæt den gevindende ind i hullet i bunden af dæk ventil ved hjælp en uret bevægelse at skrue den limede tråd i så vidt som det vil gå. Tillad gummi cement til at sætte i 15 minutter.

• Indsæt nål enden af den færdige adapter i inflationen ventilen af bolden. Hvis ingen hiss undslippe luft er hørt, inflationen nål og dæk ventilen er ordentligt forseglet sammen og adapteren er klar til brug. Plads inde tire ventil indeholder en mængde luft med samme tryk som luften inde i bolden.

• Fjerne støv cap fra dæk ventil, og tryk på hovedet af digitale dæk gauge på ventilen, ligesom du ville gøre ved måling af tryk i et bil dæk. Hvis trykket er for højt, frigive nogle luft fra bolden ved at trykke på støvdæksel mod den lille metal spike inde i ventilen. Hvis trykket er for lavt, fjerne adapteren, puste bolden nogle mere og måle igen.

Tips & advarsler

  • Mange mekaniske målere registrere ikke pres under 10 lbs. per kvadrattomme. En lille nøglering digital trætte gauge omkostninger omkring $3 og passer til formålet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com