De bedste måder at fange Largemouth bas

Fiskere målrette largemouth bas til en række forskellige årsager. Fisken er udbredt i mange søer, floder og reservoirer; de er kendt for at sætte op en stærk kamp; og de kan blive fanget i forskellige habitater fra overfladisk til dyb. Der er mange fiskeri turneringer arrangeret omkring largemouth bas, selv om lystfiskere, der kun fisker fra tid til anden også kan nyde fiskeri for bas. For de bedste måder at fange largemouth bas, Læs videre.

Levende agn og en Bobber

Mens nogle bas lystfiskere nægter at bruge levende agn--det er ikke tilladt i turneringer--kan minnows, igler og nightcrawlers hjælpe lystfiskere fange bas, når intet andet vil. Dette er især tilfældet under koldfront betingelser, eller når bas i en negativ fodring humør. En af de nemmeste måder at præsentere levende agn er at spidde det på en krog og fiske det under en bobber. Finde en weedline eller andre område med neddykket vegetation og indstille din bobber så levende agn hænger omkring en mund ned i bunden.

Skøre rigget orme

Et flippet rig består simpelthen af en krog og en straight-tailed orm. Ormen bør være hooked lige i midten så det danner en U-form, når det trækkes gennem vandet. Skøre riggen er især produktive for bas omkring lavvandede dækning som udhængende træer og boat docks, men også kan bruges når bas er suspenderet på dybt vand. Den bedste måde at fiske den skøre rig er at kaste det og lad det synke, forsigtigt feje din fiskestang omkring to fødder og hjul i sløje. Gentag denne proces indtil ormen er tilbage til båden, og tøv ikke med at ændre mængden tid du lade orm-vask, eller hvor aggressivt du rulle det.

Topwater lokkemad i svagt lys

Mens solrigt betingelser ofte skal sende largemouth bas til dybere vand eller tættere til at dække, lav-light betingelser der opstår ved daggry og skumring, eller når vejret er overskyet, bringe bas i åben til foder. Støbt topwater lokker lide poppers og buzzbaits over neddykket vegetation og være klar til eksplosive strejker. Topwater lokkemad er især effektiv i varmt vejr måneder og når overfladen af vandet er roligt.

Plast orme i tunge Cover

Bas begrave ofte sig selv i svære dække som vandplanter (emergent og neddykket), beskadigede træ, træer, der overhæng kystlinjen og under boat docks. Texas-rigget, 7-tommer plast orme er god til at tegne bider i denne dækning. Bruge stout stænger og hjul og mindst 14-pund test og støbt orm i den tykkeste dække du kan finde. Lad ormen falde til bunden, jig det et par gange og rulle den ind igen. Hvis du fisker i områder hvor der er store bas, overveje at prøve en 10-tommer plast orm; en større lokke trækker ofte bider fra større fisk.

Jigworms på Weedlines

Mens largemouth bas er ofte tænkt som lavt vand, heavy-tackle fisk, flytte mange bas til dybe weedlines når vandets temperatur bliver over 70 grader. Dyb weedlines typisk findes i otte til 20 fod vand, afhængigt af klarheden i vandet. En af de bedste metoder til at fange bas fra sådanne dybt vand gemmesteder: Jigworms, som består af en 1/8-1/4-ounce champignon-head jig og en 4-7 tommer plast orm. Støbt jigworm langs den dybe weedline, lad det synker til bunds og hente det tilbage langsomt. Bumpe det langs bunden kan også være effektiv.

Lipless Crankbaits Over Weedbeds

Lipless crankbaits er god lokker til dækker en masse vand og fange masser af bas. Oftentimes, bas er placeret i ekspansiv weedbeds og det tager lang tid at finde dem, hvis du bruger en langsom bevægelse agn. Lipless crankbaits, på den anden side kan være støbt lange afstande og hentet hurtigt, som lader dig bestemme hvor bassen skjult. Den bedste måde at fiske lipless crankbaits er til at rulle dem i lige hurtig nok at de kryds i toppen af ukrudt. Når de gør, give din stang spidsen et ryk. Det River dem ud ukrudt, som skaber en forstyrrelse i vandet og fører bass til at slå lokke.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com