Sådan Pasterurize æg

Sådan Pasterurize æg

Når medtages i kogte retter, er æg en meget nærende og alsidig ingrediens. Samt at give en glimrende kilde til protein, er de fuld af vitaminer og mineraler. De har imidlertid også en risiko, som indeholder uønskede bakterier. Når det bruges i deres rå tilstand, til mad som mayonnaise, is eller glasur, øges risikoen for salmonellaforgiftning. Selv om risikoen for forurening er relativt lav, kan salmonellaforgiftning være alvorlige for de ældre, gravide kvinder eller børn. Beskytte din familie mod disse risici ved pasteurisering rå æg før brug.

Instruktioner

• Vælg æg. Vælg kun friske, rene æg med ubrudt skaller. Muligt for dem at sidde på counter-top i mindst 15 minutter, så de er ved stuetemperatur.

• Halv fyld gryde med vand, derefter omhyggeligt placere æggene i gryden.

• Forsigtigt opvarmes vandet, indtil den når 140 grader F. Tillad ikke vandet bliver varmere eller koge fordi dette vil koge æg i stedet for at pasteurisere det.. Bruge termometeret til at kontrollere vandets temperatur.

• Vedligeholde 140 grader F i tre minutter, mens omhyggeligt overvåge temperaturen. Fjerne æggene fra vandet, tør dem og give dem til afkøling. Store æg vil kræve pasteurisering i fem minutter. Æggene kan anvendes sikkert på samme måde som upasteuriseret æg.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com